Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
Halu Wszyskim.
|
|
Monika |
Dodany dnia 13/08/2012 11:56
|
Rozgrzewający się Postów: 3 Data rejestracji: 13.08.12 |
Moj ukochany brat choruje n a chad od roku ma super zone i mala coreczke roczek. ,,Dwa razy trafil przymusowo do szpitala dosc szybko wychodzil , leczenie w Pl nie przynioslo rezultatu lekarz twierdzil ze jest gotowy do opuszczenia szpitala i koszmar od poczatku.Nie chce sie leczyc ,zwolniono go z pracy , nie interesuja go pieniadze ,mieszkanie ,ubrania ,przyziemne sprawy .Wylanczyl telefony, internet , golymi rekami probuje uprawiac ziemie . Twierdzi ze nie bedzie niewolnikiem nie bedzie nigdy pracowal ,szantazuje zone kaze zwolnic sie jej z pracy i chce poprzez uprawe ziemi zapewnic byt jej i coreczce. Zona ma ju z dosc awantur ,zadne prosby pomoc zeby sie leczyl nie docieraja do niego .Twierdzi ,ze jest zdrowy i gdy ktokolwiek probuje znaklonic go chocia z na wiztyte robi sie agresywny . Domowe wizyty lekarza nie daja rezultatu ucieka za kazdym razem ..... jej mi go bardzo zal ma taki smutek w oczach to moj brat jak mu pomoc ,,,co on czuje ? nie chce go znow pakowac na sile do szpitala gdzie mu nie pomoga ,,,,,, |
|
|
Diuna |
Dodany dnia 13/08/2012 12:09
|
Platynowy forumowicz Postów: 2684 Data rejestracji: 08.11.11 |
Wpadnie w Depresję to mu się zachce leczyć. Polecam zmianę lekarza. Swoją drogą, sprzeciw wobec konsumpcyjnemu stylowi życia... Też czasem mam ochotę cisnąć to wszystko w diabły i uciec do lasu. Srutututu, pęczek drutu |
|
|
Perfidia |
Dodany dnia 13/08/2012 12:40
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 7779 Data rejestracji: 26.01.09 |
Cześć! Współczuję sytuacji. Rozważaliście przymusowe leczenie? PS Dostajesz dostęp do ukrytych części forum. [color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i] [small]A.Einstein[/small][/color] [small]1,6180339887498948482045868343656...[/small] |
Karol |
Dodany dnia 13/08/2012 13:12
|
Srebrny Forumowicz Postów: 1156 Data rejestracji: 23.06.12 |
Hej!
[i]The barbarians come out at night.[/i] |
|
Przeskocz do forum: |