Zobacz temat
Mam Efkę :: Nasze wątki :: Nasze wątki - część otwarta
samotność w sobotę wieczór..
|
|
Diuna |
Dodany dnia 25/03/2012 14:38
|
Platynowy forumowicz Postów: 2684 Data rejestracji: 08.11.11 |
Jezus Maria... Jakby nie było innych zmartwień. Nie po to jest to Forum, żeby ciągnąć jakieś spory- owszem zdarzają się konflikty, dyskusja z niektórym bywa nieprzyjemna (często właśnie taka najwięcej uświadamia- wiem to po tym, jak szybko złapałam focha na terapeutę). Ale błagam was, niech to będzie owocne! Niech strony się słuchają! Niech wyciągną wnioski! Srutututu, pęczek drutu |
|
|
bursztynka |
Dodany dnia 25/03/2012 14:39
|
Brązowy Forumowicz Postów: 781 Data rejestracji: 27.12.10 |
Aha, dziękuję za info. [i]nie stosujesz się do zasad panujących na forum. Ono się dla ciebie nie zmieni![/i] |
|
|
bursztynka |
Dodany dnia 25/03/2012 14:41
|
[i]Ale błagam was, niech to będzie owocne! Niech strony się słuchają! Niech wyciągną wnioski![/i] Diunka na policyjnego mediatora!! [i]nie stosujesz się do zasad panujących na forum. Ono się dla ciebie nie zmieni![/i] |
|
|
Diuna |
Dodany dnia 25/03/2012 14:55
|
Pod warunkiem, że dostanę pałkę
Srutututu, pęczek drutu |
|
|
bursztynka |
Dodany dnia 25/03/2012 15:07
|
W swoim wątku chciałam rzec, że bardzo się cieszę że Czader jest zdrów i nie ma żadnych urojeń.
[i]nie stosujesz się do zasad panujących na forum. Ono się dla ciebie nie zmieni![/i] |
|
|
Makro |
Dodany dnia 25/03/2012 15:24
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 3419 Data rejestracji: 10.08.08 |
Ja z kolei chcę rzec Bursztynka, że mam serdecznie dość wycieczek, atakowania bezpodstawnego lub na kruchej podstawie innych ludzi. Potraktuj to jako [color=#cc0066]ostrzeżenie[/color]. Edytowane przez Makro dnia 25/03/2012 15:24 [color=#3300ff]"Gdy słońce kultury chyli się ku zachodowi, to nawet karły rzucają długie cienie."[/color] [color=#6600ff]Karl Kraus[/color] [color=#0099ff]Jestem lekarzem. Na forum jestem prywatnie, więc funkcje leczenie i diagnostyka są wyłąc |
bursztynka |
Dodany dnia 25/03/2012 19:09
|
Owszem potraktuje jako ostrzeżenie, a przepraszam mam inne wyjście. Co da wieczna wojna z wiatrakami, czy to w realu czy w wirtualu. Dobrze mi Diuna napisała.Na co mi to. Przecież i tak tu zaglądam-co za farsa się z tego zrobiła. Wyganiają mnie drzwiami, a ja wracam oknem. Niezła desperatka jestem. Cóż... Nie będę pisać tego co tu wcześniej napisałam. Są równi i równiejsi, nie życzę sobie obgadywania moje stanu zdrowia, i że nawet potem nie mogę się do tego ustosunkować. [i]nie stosujesz się do zasad panujących na forum. Ono się dla ciebie nie zmieni![/i] |
|
|
girl interrupted |
Dodany dnia 25/03/2012 19:16
|
Srebrny Forumowicz Postów: 1339 Data rejestracji: 23.09.10 |
A tak poza tym to co u Ciebie? Jak minęła piękna, słoneczna niedziela? Pamiętaj: jak zamkną drzwi to masz jeszcze okno, to krzepiące. |
|
|
martyna |
Dodany dnia 25/03/2012 19:16
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
Bursztynka nikt Cię stąd przecież nie wygania.
Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
Diuna |
Dodany dnia 25/03/2012 19:26
|
Oj tam, każdy czasem coś odstawi. Jak ja sobie przypomnę moje niektóre wybryki... Ale to stan mieszany był Srutututu, pęczek drutu |
|
|
bursztynka |
Dodany dnia 25/03/2012 20:04
|
Co wam będę wywalać wiadro pomyj... Wypisywanie wywiadów zawodowych, próśb do pracodawców, nie są to miłe rzeczy. Wczoraj już było mi tak ciężko, że poszłam do sklepu po mąkę i robienie placka mnie trochę uspokoiło. Stolnica, wałek te sprawy kurcze na prawdę można odreagować. Placek wyszedł, jak jestem trochę przysłodzona to inaczej funkcjonuję. Mama zaprosiła mnie na obiadek. Tak więc i się przeszłam i zjadłam kalafior, wątróbkę. To tak z dobrych rzeczy, coby nie było znowóż tak, że tylko narzekam. Taty mi się zrobiło szkoda i zdenerwowałam się; styczeń zawał+stend, luty- rozrusznik, dzisiaj wywaliło mu całe oko na czerwono. Nie wiemy czy z ciśnienia, czy że chciał być bohaterem i przyniósł 5 litrową wodę ze sklepu, nawet nie chcę myśleć. Tak to dobrze, walczę. Dzięki za minutkę zainteresowania. [i]nie stosujesz się do zasad panujących na forum. Ono się dla ciebie nie zmieni![/i] |
|
|
Czader |
Dodany dnia 27/03/2012 20:25
|
Pasjonat Postów: 5149 Data rejestracji: 29.09.10 |
[quote][b]Spisane z SB:[/b]Za długo byłam wzorowa, a potem wszystko się odwróciło do góry nogami[/quote] Czy możesz mi coś więcej opowiedzieć o tym ? |
|
|
bursztynka |
Dodany dnia 27/03/2012 20:34
|
Kurcze, aż się boję czy użyłam odpowiedniego określenia, ale wierząc w teorię, że mamy wierzyć pierwszej myśli, cóż napisane, poszło w eter. Ja to tak sobie tłumaczę, choć babka na terapii też coś podobnego powiedziała, Pani to zawsze była taka nieskazitelna?! Wzorowy uczeń w podstawówce, wzorowy jakoś tam w Liceum, od matury tylko w dól. Coś na tą modłę.Plus minus. [i]nie stosujesz się do zasad panujących na forum. Ono się dla ciebie nie zmieni![/i] |
|
|
Czader |
Dodany dnia 27/03/2012 20:38
|
Pasjonat Postów: 5149 Data rejestracji: 29.09.10 |
Hmmm... a na terapii analizowałyście dlaczego [i]od matury tylko w dół ?[/i] ... ta nieskazitelność też mnie zastanawia... |
|
|
bursztynka |
Dodany dnia 27/03/2012 20:45
|
Szczerze, to nie, bo po 3 miesiącu kasy brakło. ale może do niej wrócę, jak dostanę jakiś grosz. ( 4x na NFZ dojechać do innego miasta, a 2x w miesiącu zapłacić , na to samo wyszło, tak g woli uzupełnienia) Ale faktycznie, może warto jak się uspokoją i ułożą finanse tam wrócić, kurcze że też wcześniej nie pomyślałam o tym [i]nie stosujesz się do zasad panujących na forum. Ono się dla ciebie nie zmieni![/i] |
|
|
bursztynka |
Dodany dnia 28/03/2012 00:18
|
Kurcze, coś nie mogę spać. Mały też, je gazety w klatce i hałasuje. W sumie dzień muszę zaliczyć do udanych. Pewna Pani z pewnego urzędu bardzo ładnie mi powiedziała, kurcze jakby mi dodała otuchy " Cieszę się, że Pani przyszła, nareszcie Pani uporządkuje swoje sprawy". Dało mi to do myślania, po wielu " oskarżeniach" ( nie tu, w realu) o chaos, może nieuporządkowanie właśnie tych podstawowych spraw dokumentowych było tego żródłem.. Odkrywam, jaką spokojność daje rozsupływanie kroczek po kroczku swoich spraw. Etap kolejny; doktorzy Jeden od papierków w razie " W", drugi od życia?!.., Czy to etyczne?!.. Może i to jakoś rozgryzę ... z czasem... Fajnie, że "Was" mam, dobrej nocy koleżanki i koledzy. [i]nie stosujesz się do zasad panujących na forum. Ono się dla ciebie nie zmieni![/i] |
|
|
bursztynka |
Dodany dnia 28/03/2012 09:06
|
Długo myślałam w nocy.. Czy czasem nie jest tak, że " psychiatria" to tylko "zalecza", a leczy to właśnie terapia..?! Na razie muszę przerwać rozważania, i ogarnąć się do pracy. Miłego dnia wszystkim życze. [i]nie stosujesz się do zasad panujących na forum. Ono się dla ciebie nie zmieni![/i] |
|
|
bursztynka |
Dodany dnia 29/03/2012 17:51
|
Wyżyłam się na Swiadkach Jechowy, które stały na klatce. Byłam nabuzowana. Jakąś godzinę wcześniej na poczcie spotkałam moją pracodawczynię. Skorzystałam z okazji i spytałam czy doszedł list.Babka udała greka i odparła- jaki list?! Że firmę zalało, że ona nie ma obowiązku wystawiać żadnych druków, że nie mają księgowej, a poza tym minęło 12 lat, takie różne bajeczki. Nosz, jak nie urok to ... [i]nie stosujesz się do zasad panujących na forum. Ono się dla ciebie nie zmieni![/i] |
|
|
Diuna |
Dodany dnia 31/03/2012 18:40
|
Bursztynko, nieładnie... Ja rozumiem, że akwizytor może wkurzyć, ale Świadek Jehowy... oni prawdę, w swoim przekonaniu, niosą! Ja sobie lubię z nimi pogadać. W ogóle interesują mnie tematy okołoreligijne czy okołofilozoficzne i jeśli mam okazję- to jazda! Srutututu, pęczek drutu |
|
|
bursztynka |
Dodany dnia 31/03/2012 20:55
|
Wiesz co Diuna, ja właśnie do nich nigdy nic nie miałam i 2 x wpuściłam i ch do domu. Czytałam te ich ulotki.Niby nic ale do czasu... Wkurzyłam się jak zaczęły nagle " nachodzić" klatkę co tydzień. Przepraszam bardzo, każdy by się zdenerwował. Autentycznie czułam się zagrożona,że mnie ktoś nachodzi, wykorzystując właśnie fakt, że sobie jakby chciałam z nimi pogadać. Ale niestety, wychodzi na to, że z " Nimi" nie ma niewinnych rozmów. P.S. Akwizytor mnie nie wkurza, bo zarabia na chleb Edytowane przez bursztynka dnia 31/03/2012 20:56 [i]nie stosujesz się do zasad panujących na forum. Ono się dla ciebie nie zmieni![/i] |
|
Przeskocz do forum: |