Zobacz temat
Mam Efkę :: Hyde park :: Porozmawiajmy
Strona 1 z 2: 12
|
To lubię!
|
|
sigma |
Dodany dnia 13/10/2011 01:00
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Wątek, w którym można się podzielić listą swoich "lubię"
karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
sigma |
Dodany dnia 13/10/2011 01:13
|
Lubię: - spać - swoją żółtą pościel - stare tramwaje - spaghetti - czekoladę mleczną - układać puzzle z pociągami - Bieszczady - Bory Tucholskie - rzekę w moim rodzinnym mieście - huśtać się - jesień - zapach ziemi po deszczu - pływać w jeziorze - pizzę z 9 składnikami z Maxipizzy - pufy i sofy w Dobrej Karmie - Festiwal Kultury Ekologicznej - chodzenie po lesie - czytać - kupować książki - "Mojry" - vouchery do kina - spędzanie czasu z A. - przytulanie się do niej - czerwoną herbatę - miejsce, w którym mieszkam - rozmowy na gg z K. - efekt "aha!" na terapii - swój wątek na tym forum - i kilka innych też Na razie tyle karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
sensitivechild |
Dodany dnia 13/10/2011 08:55
|
Platynowy forumowicz Postów: 2771 Data rejestracji: 04.12.10 |
Hahah fajny wątek od razu skojarzyło mi się z fejsem "Lubię to" Lubię: - uczelniane WIFI - Warszawę - jeździć wszelakimi srodkami transportu - muzykę - colę (mi luw it) - książki - filmy - pasjansa i kulki - grę w kręgle, lotki - napady smiechu z Kuciakiem - w sumie wszystko z Kuciakiem - terapię - papierosy - kawę i herbatę - wiosnę - słoneczko - ciepły letni deszcz - zakupy (od spożywczych, przez odzieżowe aż po artykuły domowe) - wiersze - czytać gazety z przepisami kulinarnymi - rysować - się malować - spotykać się z głychymi - migać, tłumaczyć (!) - ćwiczenia rozciągające - zajęcia z dancehallu [color=#ff00cc]''Two and a half years ago, hell came to pay me a surprise visit" Andrew Solomon[/color] [b][color=#ff9900] "-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, |
|
|
sigma |
Dodany dnia 13/10/2011 13:21
|
No wiesz, to ja tu Mickiewiczem tytułuję, a Ty mi z fejsem Mickiewicza akurat nie lubię FB też bardzo średnio karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
ef |
Dodany dnia 13/10/2011 22:28
|
Pasjonat Postów: 6498 Data rejestracji: 16.02.11 |
ja już miałam swoje "Lubię", ale trochę zweryfikuję. kawa filmy muzyka wędrówki z słuchawkami po mieście rower mój kubek z barankiem i kocyk z pieskami siwą bluzę z kapturem, jeansy i zielone trampki ognisko zdjęcia Czesława i Spiętego dzieci mojej siostry spaghetti spędzanie nocy w kinie albo w domu na oglądaniu filmów góry soup.io puzzle Kraków, zwłaszcza Kazimierz czytanie książek w empiku długą jazdę samochodem Króla Lwa Angusa&Julię, Adele, Damiena Rice, Agyness Deyn klimatyczne knajpki zapach CK unisex jak mi się coś przypomni to dopiszę. Wcale nie umarłeś lecz śpisz, jeszcze życie wyjdzie Ci. |
|
|
Nieustraszona |
Dodany dnia 13/10/2011 23:06
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 6722 Data rejestracji: 03.04.10 |
kawe Mojego kota FB To forum Magiczny zeszycik - zwłaszcza ten pozytywny spać chipsy słodycze rozmowy z M rozmowy z K moje studia dziecko które opisuje moją mame zdobywać wiedze ( zazwyczaj nie o tym o czym akurat powinnam Kiedyś musisz się pożegnać z nadzieją na lepszą przeszłość.... |
|
|
Rat |
Dodany dnia 14/10/2011 12:32
|
Platynowy forumowicz Postów: 3056 Data rejestracji: 07.02.11 |
- chodzić z psiakami na spacer - jazdę na rowerze ( po lesie ) - musli na śniadanie - słuchać muzyki ( głośno ) - zapach lasu i stawów jesienią - patrzeć na psiaki jak śpią ... i chrapią hehe - jesień i zimę - swoją pracę ( czasem jej nienawidzę, ale tylko czasem ) - w nocy gapić się w niebo - czuć się dobrze [color=#33cc33] Czasem sobie myślę, że Oj, lepiej byłoby gdyby nie było mnie. [/color] |
Alia |
Dodany dnia 15/10/2011 10:07
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 2831 Data rejestracji: 01.09.09 |
- koty - rośliny wszelkiego rodzaju, kwiaty ozdobne i chwasty - muzykę - filmy - fantastykę - kawę - pachnące mydełka - kolorowe spinki do włosów - ładną pościel - dużą część swoich uczniów - pracę tłumacza, a zwłaszcza tę chwilę, kiedy w tekście coś odkrywam, jakieś nawiązanie czy dziwny idiom - długie spacery - robienie zdjęć - fiolet i czerwień |
|
|
tajfunek |
Dodany dnia 15/10/2011 11:44
|
300% normy Postów: 7284 Data rejestracji: 31.05.09 |
-kameleony -muzykę -morze -góry -sałatki -psy -wiosnę -ciepło -spacery |
|
|
Perfidia |
Dodany dnia 23/11/2011 14:47
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 7779 Data rejestracji: 26.01.09 |
(kolejność niezobowiązująca) muzykę pływanie jadanie w wykwintnych restauracjach "piątek po lekcjach" piękne okoliczności przyrody nieprzerywany niczym sen do oporu sny erotyczne bycie tfurczą rozwiązywanie zadań Święty Spokój chodzenie z głową w chmurach sci-fi moje włosy wypunktowane listy jesień kolor fioletowy śliwki i ananasy (to chwilowe) [color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i] [small]A.Einstein[/small][/color] [small]1,6180339887498948482045868343656...[/small] |
bursztynka |
Dodany dnia 23/11/2011 14:55
|
Brązowy Forumowicz Postów: 781 Data rejestracji: 27.12.10 |
- jak nic się nie komplikuje - moje zwierzatko -moje mieszkanie -pania psycholog - A, R z dziecmi -moich uczniów z korków -chwilowo to forum i pewnie jeszcze pare innych rzeczy |
|
|
Diuna |
Dodany dnia 01/12/2011 16:36
|
Platynowy forumowicz Postów: 2684 Data rejestracji: 08.11.11 |
Lubię: -śpiewać -rozmawiać na ciężkie tematy -dobrze wyglądać -jeździć na rowerze -budzić się ze świadomością, ze nic nie muszę -słodycze -młodych mężczyzn -koty -lasy, jeziora,łąki, pola -czytać -wesoło palić papierosy... -efkę I siebie lubię- mimo tego jak bardzo komplikuje sobie sama życie to i tak mam do siebie słabość I zapomniałabym! Pieniążki! Edytowane przez Diuna dnia 01/12/2011 16:37 |
|
|
Wojowniczka |
Dodany dnia 29/12/2011 14:51
|
Rozgrzewający się Postów: 13 Data rejestracji: 26.12.11 |
LUBIE: Zielen jesc pogadac z ludzmi komedie i kabarety kawe,ale nie kazda herbate,jeszcze mniej kazda błogi spokoj.. Edytowane przez Wojowniczka dnia 29/12/2011 14:51 |
|
|
Life |
Dodany dnia 31/03/2012 19:32
|
Platynowy forumowicz Postów: 3356 Data rejestracji: 26.02.10 |
a ja jestem narcyz i lubię: siebie
[b][color=#00cc00]Bój się i idź do przodu [/color][/b] Dla odmiany szczęśliwa i wkur@@@na... Aaa... Już mi przeszło |
|
|
bursztynka |
Dodany dnia 31/03/2012 21:10
|
Brązowy Forumowicz Postów: 781 Data rejestracji: 27.12.10 |
Lubię efkę!!
[i]nie stosujesz się do zasad panujących na forum. Ono się dla ciebie nie zmieni![/i] |
|
|
sigma |
Dodany dnia 01/04/2012 17:35
|
- moje autystyczne dzieci. Coraz bardziej
karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Perfidia |
Dodany dnia 16/04/2012 12:11
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 7779 Data rejestracji: 26.01.09 |
Lubię jak Pasożyt się do mnie uśmiecha bezzębnie
[color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i] [small]A.Einstein[/small][/color] [small]1,6180339887498948482045868343656...[/small] |
Klara |
Dodany dnia 20/04/2012 13:31
|
300% normy Postów: 7047 Data rejestracji: 16.04.12 |
Moje "lubię": - wschody i zachody słońca - spać i śnić - czytać książki (i chodzić po nie do biblioteki) - koncerty, ale głównie jednego zespołu - podróże (byle nie za długie) - zwierzaki (szczególnie mojego kota i 3 świnki morskie, niedawno jeszcze mojego pieska, ale pożegnaliśmy się z nim po 17 latach) - jeździć na rekolekcje, spotkania wspólnoty i inne rzeczy związane z wiarą - zapach skoszonej trawy - spacery - muzykę - słodycze - moich siostrzeńców - facebooka i inne strony w internecie - góry - patrzeć w niebo - lasy - czas, który mam tylko dla siebie - te dni, w których czuję się lepiej - uśmiech drugiej osoby - moje studia - rozmowy i spotkania ze znajomymi |
|
|
Rat |
Dodany dnia 25/04/2012 18:50
|
Platynowy forumowicz Postów: 3056 Data rejestracji: 07.02.11 |
jak od ludzi "bije" pozytyw
Edytowane przez Rat dnia 25/04/2012 18:51 [color=#33cc33] Czasem sobie myślę, że Oj, lepiej byłoby gdyby nie było mnie. [/color] |
girl interrupted |
Dodany dnia 25/04/2012 19:57
|
Srebrny Forumowicz Postów: 1339 Data rejestracji: 23.09.10 |
- swoją pracę, bo nie pozwala mi się pogrążyć - wstawać o 6 rano, bo to pomaga mi zacząć dobrze dzień bez rozleniwienia - swoich znajomych tudzież przyjaciół, których starannie dobieram i staram się dbać o każdą z tych relacji żeby się nie porozlatywały - kocham mojego psa i trzy koty, bezwarunkowo i bezgranicznie - gotować, ale nie codziennie, bo codzienne gotowanie kojarzy mi się z jakimś reżimem, a ja jestem wolna - słuchać muzyki, ale tylko wtedy, gdy nie czuję się pochłonięta światem zewnętrznym - przesiadywać w internecie, bo internet jest ciekawym zbiorowiskiem wszelakich osobowości, społeczeństwo również, ale w społeczeństwie ciężej się odnaleźć - czytać swe wypociny sprzed kilku lat i w radosnej retrospekcji i wglądzie dochodzić do wniosku, jak wiele się zmieniło we mnie i moim postrzeganiu - interesować się ludźmi, człowiekiem i jego emocjami, ale czysto hobbystycznie i czasem rozumiejąc na opak - zadawać pytanie "co u Ciebie słychać?" i z błyskiem ciekawości w oczach czekać na długie relacje - pisać smsy, bo zdecydowanie łatwiej wyrazić się w piśmie - długie spacery i jeszcze dłuższe przejażdżki rowerowe, które pomagają ułożyć bałagan w głowie, a przy za dużym tempie jeszcze go nasilają - myśleć aby myśleć czyli "najpierw filozofować - potem żyć" Antoniego Kępińskiego - interpretować swoje sny, co mi się coraz bardziej podoba - dobrą białą i czarną herbatę - kontemplować ulotne chwile życia, by stwierdzić z zadowoleniem, że niczego nie żałuję i jestem na dobrej drodze, bo na mojej - spokojne tony głosu rozmówców - fotografować niebo, zwierzęta i łapać w kadr marnego aparatu w komórce piękno życia - uczyć się od innych ludzi, jak żyć, co robić, by przetrwać oraz co robić, by się nie wpakować w kłopoty - robić wszystko powoli i dokładnie - maltretować swe zmarszczki śmiechowe uśmiechając się coraz więcej i więcej - słodzić życie innych dobrym słowem, słodząc przy okazji swoje - obserwować ludzi w autobusie, czasem podsłuchiwać ich rozmowy - kocham wiosnę i słońce gorące oraz kiedy na łączce brykają radosne zające - uczyć się nowych rzeczy dzięki wujkowi Google, dzięki efce interpunkcji - swoją terapeutkę, choć po dziś dzień nie rozumiem tego fenomenu - śpiew ptaków i cykanie świerszczy - żart sytuacyjny czyli szybkie, śmieszne riposty ku zaskoczeniu i ubawieniu innych - rymowanie nawet na śniadanie - od przypadku do przypadku jogę, nawet kiedy lekko zaniemogę - lubię w życiu tyle rzeczy, zjawisk, procesów, że wymienienie ich wszystkich wydaje się być rzeczą niemożliwą. Kiedyś rzeczą niemożliwą byłoby dostrzeżenie, że lubię cokolwiek - tak bardzo byłam przepełniona defetyzmem i złą energią, którą sama produkowałam sobie. Kocham swe życie w zachwycie, może w to nie uwierzycie, ale jestem w tym, co się dzieje wokół często zakochana od samego rana i nawet w złą pogodę uśmiecham się do kropel deszczu i ludzi - może mój entuzjazm w kimś dobrą energię obudzi? I będzie to kogoś nowy, radosny życia wątek. "Odkąd sięgam pamięcią, zawsze było coś nie tak..." |
|
Strona 1 z 2: 12
Przeskocz do forum: |