Zobacz temat
Vorta (kwetapina)
|
|
Eternal Girl |
Dodany dnia 19/07/2011 19:26
|
Rozgrzewający się Postów: 14 Data rejestracji: 19.01.11 |
Witam serdecznie wszystkich. Mam pytanie, dotyczące przepisanego mi trzy tygodnie temu leku. Mam problemy z bezsennością, poza tym jestem obciążona od wielu lat borderline'm i zaburzeniami łaknienia. Psychiatra przepisał mi lek Vorta, który ponoć ma działać nasennie. Łykam codziennie wieczorem 200 mg, ale nie zauważyłam spodziewanego oddziaływania, a jedynie wzrastającą u mnie płaczliwość i spadek nastroju. Czy ktoś brał może ten lek? Jakie były efekty? Lekarz powiedział, że specyfik na dobre zacznie działać po 2 - 3 tygodniach, biorę go od połowy czerwca i nie zauważyłam poprawy w temacie bezsenności.
----------------------- posted by The Eternal Girl F 60.3 & F 50.0 ----------------------- If You want to say something stupid, better keep silent... |
nienasycona |
Dodany dnia 19/09/2011 14:43
|
Rozgrzany Postów: 54 Data rejestracji: 19.09.11 |
to idź do lekarza i powiedz że nioe działają jak powinny. Każdy lek działa inaczej na różne osoby, po prostu źle CI je dopasował. A jak powie: że masz jeszcze poczekać to po prostu zmień lekarza i tyle
'Self harm is not a trend. Anorexia is not a phase. Depression is not an act. Homosexuality is not a choice. Sexual assult is not provoked. Suicide is not a result of cowardice' |
|
Przeskocz do forum: |