Zobacz temat
Mam Efkę :: Hyde park :: Znalezione w sieci
Dorosły niemowlak
|
|
Perfidia |
Dodany dnia 06/05/2011 22:59
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 7779 Data rejestracji: 26.01.09 |
[url]http://deser.pl/deser/1,111857,9549099,Dorosly_niemowlak__Stanley_Thornton__Jak_mozna_tak.html[/url] Facet twierdzi, że to co robi jest zdrowe i normalne. Maskowanie się jako niemowlę przez dorosłego faceta nie jest zdrowe. Zwłaszcza, że siostra delikwenta stwierdza: [quote]Jest to sposób na odczucie miłości i opieki od drugiej osoby, daje poczucie bezpieczeństwa.[/quote] [color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i] [small]A.Einstein[/small][/color] [small]1,6180339887498948482045868343656...[/small] |
Czader |
Dodany dnia 06/05/2011 23:03
|
Pasjonat Postów: 5149 Data rejestracji: 29.09.10 |
[b]zaburzenie - infantylizm.[/b] Odetchnąłem z ulgą. Mój infantylizm to pikuś w porównaniu ze Stanley`em. |
|
|
Nieustraszona |
Dodany dnia 06/05/2011 23:11
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 6722 Data rejestracji: 03.04.10 |
O fuck, już mnie nic nie zdziwi. Ale to nie tylko on jest zaburzony. Jego siostra też.
Kiedyś musisz się pożegnać z nadzieją na lepszą przeszłość.... |
|
|
sigma |
Dodany dnia 06/05/2011 23:30
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Oglądałam kiedyś program o całym takim... no nie wiem, jak to nazwać... o takim domu, który spełniał funkcję żłobka dla takich dorosłych mężczyzn, których relaksuje udawanie dzieci. I oni też tam chodzili w pieluchach, personel ich mył, przebierał itp. Tylko nie jestem pewna, czy tam to nie miało z założenia podtekstu seksualnego... ale dawno to widziałam, więc nie wiem, czy to tak było, czy tylko mi się skojarzyło. karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Rat |
Dodany dnia 10/05/2011 13:32
|
Platynowy forumowicz Postów: 3056 Data rejestracji: 07.02.11 |
[b]sigma[/b] to na pewno miało podtekst erotyczny , znam osobę która szyje ( jest krawcową i z racji zawodu nie wybrzydza ) takie "śpioszki" dla dorosłych [ najwięcej zamówień z niemiec wpływa] . To są specjalnie szyte dla zabaw erotycznych. Tego filmiku co dała [b]Perfidia[/b] jeszcze nie oglądałam , ale tutaj chyba będzie inna sytuacja . Jak obejrzę to może coś jeszcze dopisze edit: W filmiku było podkreślone, że to nie jest podtext sexualny , ok , zgodzę się . Jestem jednak pewna ,że pod tym kryje się coś , na pewno coś z dzieciństwa , to nie jest , jak to w filmie zostało użyte - dla relaxu , oderwania sie/odprężenia . Szukałabym czegoś całkiem innego . Opiekunka mnie zadziwia/ zszokował ( tych łyżeczek z pokarmem musi nieźle ładować ,że facet taki duży ) Strzelam ślepo , że straciła dzieciaka i na rękę jest jej opiekować się nawet kimś dorosłym ( udającym dzieciaka) . FAcet nie jest niepełnosprawny umysłowo , normalnie się wypowiada ... ciekawe , czy był kiedykolwiek na terapii . Dodam , że "znam" osobę ,która przebiera sie za zwierzaka ( lwa w tym przypadku) . Edytowane przez Rat dnia 10/05/2011 17:18 [color=#33cc33] Czasem sobie myślę, że Oj, lepiej byłoby gdyby nie było mnie. [/color] |
Przeskocz do forum: |