Zobacz temat
Mam Efkę :: Hyde park :: Porozmawiajmy
Instrukcje Obsługi
|
|
Czader |
Dodany dnia 05/05/2011 07:01
|
Pasjonat Postów: 5149 Data rejestracji: 29.09.10 |
Po czym poznać że jest dobrze ? Po czym poznać że jest źle ? Proponuję zastanowić się nad "własną instrukcją obsługi" Tak dla samego siebie i innych - żeby wiedzieli "o co chodzi" Przy okazji - niezłe ćwiczenie w zaglądaniu do samego siebie. Zacznę od siebie. [i]"Instrukcja Obsługi Czadera"[/i] [b]Jest dobrze:[/b] 1. Mówię(Rozmawiam) o seksie (rzucam aluzjami) 2. Jestem aktywny na Forum (czasami nadaktywny) 3. Spamuję ile wlezie (SB) - uwaga może być mylące - 4. Jestem kreatywny (czasami aż nadto) 5. Potrafię mówić/pisać z sensem. [b]Jest źle [/b] 1. Milczę (obserwuję nie pisząc ani słowa) 2. Staję się wredny i złośliwy (wchodzę w znany schemat, nie mając nad nim kontroli) 3. Spamuję ile wlezie(SB) - zasłona dymna - próba wyłączenia myślenia o sobie i skupienia się na czymś innym 4. Nic mi się nie chce 5. Rozmowa ze mną jest trudna - odpowiadam "monosylabami" A jak wyglądają Wasze "instrukcje" ? :) Edytowane przez Czader dnia 05/05/2011 07:02 |
|
|
Lena |
Dodany dnia 05/05/2011 08:54
|
Finiszujący Postów: 232 Data rejestracji: 02.09.09 |
Moja instrukcja obsługi jest podobna trochę, a na pewno prosta i krótka.( jak jest dobrze -mówię, jak źle -milczę ) Jak jest dobrze- to jestem na forum, aktywna, rozmawiam,udzielam się, wspieram innych,żartuje itp a jak jest źle - to mnie nie ma lub jestem ale milczę, czytam. Trudno mi wtedy nawet komentować, wspierać innych, nic mi sie nie chce, mam wtedy poczucie, że i tak nic mądrego i pomocnego nie napisze innym. trudno mi też napisać wprost "ale mi dziś źle" To się się przekłada na życie też niestety "Kropla drąży skałę nie siłą, lecz ciągłym padaniem" OWIDIUSZ |
|
|
sigma |
Dodany dnia 05/05/2011 19:51
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Jak jest dobrze to jestem i piszę, rozmawiam, żartuję. W swoim wątku - raczej nie. Jak jest źle to jestem i piszę, rozmawiam, żartuję. I wywalam coś mniej lub bardziej wprost (raczej mniej) w swoim wątku. Jak jest bardzo źle - to mnie nie ma. karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
Przeskocz do forum: |