Zobacz temat
Mam Efkę :: Nasze wątki :: Nasze wątki - część otwarta
[irian] ciąg dalszy nastąpi...
|
|
Nadzieja |
Dodany dnia 29/11/2010 20:48
|
Pasjonat Postów: 5532 Data rejestracji: 20.08.08 |
Trzymam kciuki za sesję. Ech...tylko nie nakręcaj się tak bardzo tą nauką, zdrowie jest najważniejsze i ważniejsze niż stypendium, wiem łatwo się mówi Sama doskonale wiem jak to jest... ale zadbaj o siebie, by nie było za późno...izolacja od ludzi, brzmi niepokojąco, wiesz jak to u nas anorektyczek z tym jest. Może pora na czerwoną lampkę.. Cieszę się, że z tatą w porządku. Buziaczki [color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany." Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color] |
|
|
irian |
Dodany dnia 29/11/2010 21:32
|
Finiszujący Postów: 278 Data rejestracji: 16.11.09 |
wiem , żeby sie nie nakręcać... ale jakoś mam teraz taki humor że właściwie wszystko mam w dupie czerwona lampka się pali, bo robię się znowu płaczliwa, nerwowa, wyczerpana... no ale nie usiadę na tyłku... całe szczęście mam w miarę ogarniętych znajomych na studiach, którzy jakoś próbują stawiać mnie na nogi i nawet jak chce siedziec sama to nie da sie w ten sposób, bo sie dosiadają i zagadują, albo najzwyczajniej w świecie podnoszą i wynoszą do tłumu xD |
Przeskocz do forum: |