Zobacz temat
Mam Efkę :: Hyde park :: Porozmawiajmy
Urlop
|
|
martyna |
Dodany dnia 05/08/2021 08:52
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
Jak jest uwas na urlopie ze stanem psychicznym? Niezmienia sie? Urlop jest wyzwalaczem zmiany nastroju? Zdecydowanie sie polepsza? Pogarsza? Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
rafa |
Dodany dnia 05/08/2021 19:05
|
Startujący Postów: 113 Data rejestracji: 16.04.16 |
Martyna u mnie urlop raczej zmiana na pozytywny, łatwiej się odciąć. Mi ostatnio dodatkowo pomaga ogródek (wkręciłem się), posadzę w nim nawet palmę która w nim będzie zimować, nie bez zachodu ale jednak |
|
|
martyna |
Dodany dnia 07/08/2021 07:15
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
Fajnie
Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
ef |
Dodany dnia 27/08/2021 14:19
|
Pasjonat Postów: 6498 Data rejestracji: 16.02.11 |
u mnie też dobrze, bo zmieniłam otoczenie, wyjechałam z miasta, a bardzo, bardzo tego potrzebowałam. był spokój po dość intensywnym czasie i miałam szansę pomyśleć, poczuć w jakim faktycznie jestem stanie i doszłam do tego, że... dobrym, bo funkcjonuję, zanurzam się w działaniu, a złym, tak wewnętrznie... nie wiem jak to nazwać. więc tak, było dobrze i było też trochę płaczu, ale myślę, że to nie było wywołane samym faktem urlopu, ale bardziej tym momentem luzu czy też luksusem chwili dla siebie. swoją drogą, to dziwne i smutne, że to jest dziś luksus... Wcale nie umarłeś lecz śpisz, jeszcze życie wyjdzie Ci. |
|
Przeskocz do forum: |