Zobacz temat
Mam Efkę :: Nasze wątki :: Nasze wątki - część otwarta
j
|
|
martyna |
Dodany dnia 03/05/2018 19:21
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
Kocham Baltyk moglabym zamieszkac na plazy, nie przeszkadza. Masa smiechu bursztyny i piasek to cos bo uwielbiam. Nie zazdroszcze tylko czerwonego nosa.
Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
Dunkelheit2 |
Dodany dnia 04/05/2018 23:52
|
Startujący Postów: 138 Data rejestracji: 11.11.17 |
Morze jest spoko. Każde pierwsze 5 minut, spędzam w ciszy, patrząc na horyzont. Cholera już chcę wracać ;D
Szukałem słów. Znalazłem ciszę. Nawet lepiej. [url]https://youtu.be/xAMgQQMZ9Lk[/url] ora pro nobis lucifer |
|
|
rafa |
Dodany dnia 05/05/2018 20:00
|
Startujący Postów: 113 Data rejestracji: 16.04.16 |
Ja z kolei kocham góry i właśnie wróciłem z ośmiodniowego wyjazdu. Dużo chodzenia po słowackiej stronie, plus zwiedzanie . |
|
|
Jaskolka |
Dodany dnia 05/05/2018 20:56
|
Platynowy forumowicz Postów: 2580 Data rejestracji: 13.10.10 |
A ja lubię jedno i drugie, i Wam obu zazdroszczę
[i]- Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE.[/i] |
|
|
rafa |
Dodany dnia 06/05/2018 07:45
|
Startujący Postów: 113 Data rejestracji: 16.04.16 |
Jaskółka ja też lubię morze, ale góry i zwiedzanie bardziej. Polecam Ci wyspę Wolin, takie połączenie morza, Bieszczas i jezior. Idealne na wycieczki rowerowe. |
|
|
Dunkelheit2 |
Dodany dnia 15/05/2018 23:28
|
Morze jak najbardziej na plus. Jednak góry zawsze biją wszystko inne. ----------------------------------------------------------------------------------------- Nie wiem, zgubiłem się chyba. [youtube]iZ6vLUsIT8E[/youtube] Za dużo mam na głowie. Tkwię w gdzieś w próżni. Pracuję i tego nie znoszę, pieprzę się z kimś kim gardzę(zero uczuć, zwyczajnie jest pod ręką), za dużo piję, piszę maile i nie mam zamiaru ich wysłać. Kupuję płyty i słuchanie ich sprawia mi przyjemność przez pierwsze 30 sekund. Jedynie moje książki trzymają mnie w kupie. Na poprawę nastroju -Pratchett, dla ducha - Miciński i Gogol, dla sumienia Dhammapada. Kawał chuja ze mnie. Szukałem słów. Znalazłem ciszę. Nawet lepiej. [url]https://youtu.be/xAMgQQMZ9Lk[/url] ora pro nobis lucifer |
|
|
Dunkelheit2 |
Dodany dnia 07/07/2018 22:42
|
Po napisaniu ostatniego posta, imprezowałem jeszcze 4 dni. Robiłem rzeczy, które uwłaczają wszystkim biorącym w tym udział. Prawie przedawkowałem, miałem we krwi ze 3 promile, i muszę znowu zrobić test na hiv (nie kuję się, to kobiety). Piątego dnia postanowiłem ogarnąć dupę. I tak oto od 20.05 jestem trzeźwy, nie biorę pigułek, i pieprzę się tylko w zabezpieczeniu. Ograniczyłem ilość kobiet i papierosów. Czuję się świetnie. To proste. Wystarczy nie pić, nie ćpać i dbać o siebie. Kto by pomyślał? xD Przeczytałem ostatnio fajny tekst o przynależności. Zastanowiłem się i wnioski są... no są jakieś wnioski. Do normalnych nie należę wg normalnych. Psychoza, depresja, etc wyklucza mnie z tego szacownego grona. Szalony tez nie jestem wg szaleńców(nie spinajcie się, skrót myślowy) Leków nie muszę brać, terapię zakończyłem, (gdy uznałem, że nic więcej nie zrobię i marnuję hajs) nie pamiętam nawet jak wygląd mój psychiatra. Psychoza to przykre i ciekawe wspomnienie. Wg moich leczących się znajomych też nie jestem już szaleńcem. To szacowne grono też mnie wykluczyło. Smuteczek. Jestem jak ta lina od Nitzego [quote]Człowiek jest liną rozpiętą między zwierzęciem a nadczłowiekiem. Liną nad przepaścią.[/quote] tylko w mojej wersji brzmi to tak : [quote]Dunkelheit jest liną rozpiętą między normim a szaleńcem. Liną co sobie dynda.[/quote] Chyba należę do siebie. Też spoko. Fajnie ,że forum wstało. Dzięki Makro. [youtube]MXqjDRQbibw[/youtube] Napisy w tym klipie to mistrzostwo kur!a wszechświata. Szukałem słów. Znalazłem ciszę. Nawet lepiej. [url]https://youtu.be/xAMgQQMZ9Lk[/url] ora pro nobis lucifer |
|
|
martyna |
Dodany dnia 08/07/2018 19:50
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
Ciekawie piszesz.
Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
Dunkelheit2 |
Dodany dnia 08/07/2018 20:42
|
Dzięki Martyna
Szukałem słów. Znalazłem ciszę. Nawet lepiej. [url]https://youtu.be/xAMgQQMZ9Lk[/url] ora pro nobis lucifer |
|
|
Sandra |
Dodany dnia 09/07/2018 21:19
|
Finiszujący Postów: 296 Data rejestracji: 23.10.16 |
Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też Jestem sobie ojcem, sobie matką, sobie bratem Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też Jestem sobie ojcem, sobie matką, sobie bratem Szatanem jestem złym, aniołem z aureolą Wrogiem i kochankiem, aktorem z ulubioną rolą Dopełnieniem świata, oceanem, pustą szklanką Jestem i wyrokiem, nawet sędzią, nawet katem nawet katem jestem ja, ja... Jestem, jestem wszystkim, jestem nawet Bogiem, tylko sobą być, tylko sobą być nie mogę, o nie! Jestem, jestem wszystkim, jestem nawet Bogiem, tylko sobą być, sobą być nie mogę! |
|
|
Dunkelheit2 |
Dodany dnia 10/07/2018 00:11
|
Sandra mogłabyś bardziej wprost? PS W sumie wystarczyłby link xD Szukałem słów. Znalazłem ciszę. Nawet lepiej. [url]https://youtu.be/xAMgQQMZ9Lk[/url] ora pro nobis lucifer |
|
|
Sandra |
Dodany dnia 10/07/2018 09:52
|
Finiszujący Postów: 296 Data rejestracji: 23.10.16 |
Jesteś bardzo rozdarty. Trudno jest ci znaleźć swoje miejsce. Wciąż poszukujesz lepszego miejsca. |
|
|
sigma |
Dodany dnia 10/07/2018 11:18
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Mówienie komuś, jaki jest i co czuje, budzi mój bardzo silny sprzeciw. (choć w tym akurat przypadku trudno mi w ogóle potraktować to poważnie... brzmią te słowa jak tani horoskop albo wynik gazetowego psychotestu...) karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Dunkelheit2 |
Dodany dnia 10/07/2018 16:19
|
Sandra- dzięki za analizę/wróżbę. Jak wszystkie wróżby- pudło. Nie szukam miejsca. Mam swoje, nie ograniczam się do jednego. Jest tyle możliwości. Co do rozdarcia- trafiłaś. Nie wiem, czy jechać na koncert $uicideboy$, czy kupić płyty. A, i spodenki rozdarte mam (Rower mnie chyba nie lubi). Trzeba zszyć. Dzięki za przypomnienie [Tu chciałem dopisać coś jeszcze, uznajmy, że podpiszę się tylko pod słowami Sigmy. To nie jest miłe. Delikatnie mówiąc.] Edytowane przez Dunkelheit2 dnia 10/07/2018 16:20 Szukałem słów. Znalazłem ciszę. Nawet lepiej. [url]https://youtu.be/xAMgQQMZ9Lk[/url] ora pro nobis lucifer |
|
|
Dunkelheit2 |
Dodany dnia 24/07/2018 11:01
|
Przeglądając forum trafiłem na wątek "Piosenka, która najlepiej opisuje Twoje życie". Nie ma takiej. Jest za to lista piosenek które najlepiej opisują mnie wg moich znajomych. 1. [youtube]Hthj9KZrgpo[/youtube] 2. [youtube]uL9fPgKKXsY[/youtube] 3. [youtube]SnFo03Wmwk8/[youtube] 4. [youtube]g_ihXlWKC7g[/youtube] 5. [youtube]Ze7H_MEQVb8[/youtube] to wg mojej siostry. Jest tego więcej, ale te pamiętam. Edytowane przez Dunkelheit2 dnia 24/07/2018 11:02 Szukałem słów. Znalazłem ciszę. Nawet lepiej. [url]https://youtu.be/xAMgQQMZ9Lk[/url] ora pro nobis lucifer |
|
|
Dunkelheit2 |
Dodany dnia 21/10/2019 19:55
|
No siema. [hide]Siedzę nagrzany i przypomniałem sobie dane do logowania xD[/hide] [color=#cc0000](Ciach)[/color] Co u mnie? Hmm Samotność. Duże osiągnięcia w życiu prywatnym, pracy i inwestycjach Pomimo mojego ćpania. Jestem z siebie dumny. Kupiłem mieszkanie. 27 Lat, bez kredytu, mając na koncie epizod psychotyczny, depresje, próby samobójcze i nałogi. Zbieram na pracownie i stary spożywczak na wiosce. Ale co z tego. Jestem kurwa sam. Nie potrafię stworzyć stałej relacji. [color=#cc0000](Ciach)[/color] [hide]Klony zapijam winem. Majkę piwem. Tramal jem na deser, Pregabalina na podwieczorek. Kokaina to fundament.[/hide] Pieprzę się z kilkoma laskami. W sumie stałe układy. Dwie z nich to mężatki. Kurwa gardzę nimi i sobą. Kiedyś chciałem być jak bohaterowie z moich ulubionych książek. Życzenie się spełniło. Szkoda, że kurwa trafiło na Bukowskiego. Wszyscy mamy źle w głowach.... Edytowane przez sigma dnia 21/10/2019 20:08 Szukałem słów. Znalazłem ciszę. Nawet lepiej. [url]https://youtu.be/xAMgQQMZ9Lk[/url] ora pro nobis lucifer |
|
|
Nieustraszona |
Dodany dnia 21/10/2019 19:57
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 6722 Data rejestracji: 03.04.10 |
Nie mam mocy by edytowac twojego posta, ale regulamin.
Kiedyś musisz się pożegnać z nadzieją na lepszą przeszłość.... |
|
|
Dunkelheit2 |
Dodany dnia 21/10/2019 20:00
|
Cholera. Widzę. Nie mogę edytować. Kurwa. Sigma mogłabyś zastąpić nieregulaminowe linijki słowem nieodpowiedzialne rzeczy? [color=#cc0000](Ciach)[/color] [hide]Jestem zrobiony i piszę prosto z wątroby, Wybaczcie.[/hide] Edytowane przez sigma dnia 21/10/2019 20:10 Szukałem słów. Znalazłem ciszę. Nawet lepiej. [url]https://youtu.be/xAMgQQMZ9Lk[/url] ora pro nobis lucifer |
|
|
sigma |
Dodany dnia 21/10/2019 20:07
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
[color=#ff0000]Przede wszystkim - na forum nie pisze się pod wpływem. Wyloguj się sam albo poleci ban.[/color]
karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
Przeskocz do forum: |