Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
Witam ;)
|
|
vveov |
Dodany dnia 13/01/2016 14:29
|
Rozgrzewający się Postów: 2 Data rejestracji: 13.01.16 |
Od jakiegoś czasu czytam posty na forum. W końcu postanowiłam napisać coś bo czuję, że tracę powoli kontrolę. Jestem stosunkowo młodą osobą. Moje problemy tak na dobrą sprawę zazczęły się jakieś 2,5 roku temu. Z licznych problemów zaczęłam sie samookaleczać (robię to do tej pory) Nieszczęśliwa miłość, śmierć ważnej osoby, brak wsparcia ze strony rodziców. Od września chodzę do nowej szkoły, a w starej szkole została jedna z nielicznych osób z którą mogłam porozmawiać o swoich problemach, ale tylko niektórych. Od tej pory czuję się zostawiona, totalnie samotna. Od sierpnia zaczęło się prowokowanie wymiotów. Nie wiem czemu się to zaczęło. Co prawda zawsze byłam krytycznie nastawiona do swojego wyglądu. I tak od sierpnia prowokuję wymioty. Nie mam napadów objadania się, wymiotuję codziennie, po każdym posiłku ( czsem jest to 5 razy dziennie) cokolwiek zjem czuję, że muszę się tego pozbyć. Jedyny okres kiedy temu zaprzestałam, trwał 2 dni, gdy nie dałam rady wymiotować z powodu bólu gardła nie do wytrzymania. W tym czasie bralam tabletki powstrzymujące łaknienie. Nie chce już tego robić, ale z drugiej strony nie chce przytyć [color=#ff0000]CIACH[/color]. Odczuwam konsekwencje tego zachowania: bolą mnie zęby, brzuch... Przez to pół roku obniżył mi się nastrój, nie mam chęci do niczego, dawniej moją pasją nazywałam trenowanie, teraz robię to bo muszę, bo gdybym odeszła posypałaby się drużyna. Często myślę że jestem ciężarem dla rodziny, męczą mnie myśli samobójczę. Nie widzę sensu w swoje przyszłości, nie wyobrażam sobie jej. Nie mogę o tym nikomu powiedzieć, gdyż rodzicą nie ufam, ale z drugiej strony nie wytrzymuję już i potrzebuję pomocy. Przepraszam, żę tak się rozpisałam. Edytowane przez sigma dnia 13/01/2016 16:08 |
|
|
sigma |
Dodany dnia 13/01/2016 16:10
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
[color=#ff0000]Regulamin - na forum nie podajemy żadnych informacji o kilogramach.[/color] W jakim jesteś wieku? karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
vveov |
Dodany dnia 13/01/2016 16:23
|
Rozgrzewający się Postów: 2 Data rejestracji: 13.01.16 |
17 lat |
|
|
sigma |
Dodany dnia 13/01/2016 17:22
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
W takim razie niestety nie możesz korzystać z forum, bo jest ono przeznaczone dla osób pełnoletnich (o tym również mówi regulamin, który należy przeczytać przy rejestracji). Zachęcam cię do poszukania profesjonalnej pomocy. Wątek zamykam. karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
Przeskocz do forum: |