Zobacz temat
Mam Efkę :: Hyde park :: Znalezione w sieci
'poradnik od policjantów - OJP
|
|
Nieustraszona |
Dodany dnia 27/05/2015 20:23
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 6722 Data rejestracji: 03.04.10 |
[url]http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,100865,17987799,Policyjny_spis_wymowek_dla_gwalcicieli.html[/url] Nie mam pytan. Jedyna sensowna zasada to to, że picie alkoholu należy przerwać kiedy kontroluje się jeszcze sytuacje (wszystko widzisz słyszysz oragniasz), ale reszta to masakra. Kiedyś musisz się pożegnać z nadzieją na lepszą przeszłość.... |
|
|
Alia |
Dodany dnia 27/05/2015 20:34
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 2831 Data rejestracji: 01.09.09 |
Widziałam ten tekst wczoraj, jeszcze na blogu Kiciputka. Dołożył mi się do kilku innych wydarzeń, które miały miejsce w moim otoczeniu i dochodzę do wniosku, że mamy jeszcze mnóstwo do zrobienia, jeśli chodzi o kwestię przemocy - i pobłażania dla jej sprawców. Coś mi się zdaje, że będę miała temat na co najmniej kilka godzin wychowawczych, kiedy już dostanę tę klasę. Trudno, najwyżej uczniowie uznają mnie za nawiedzoną feministkę (szkoła jest dość kibolska). |
|
|
RedKate |
Dodany dnia 27/05/2015 21:30
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 2185 Data rejestracji: 06.07.12 |
Już dostali po uszach i zdjęli ten "poradnik" ze strony. Victim blaming niestety ma się u nas bardzo dobrze :/.
[color=#3399ff][i][small]"Moja doprowadzona do ostateczności dusza doszła do głosu. Z zimną furią, z pełną świadomością tego co robię, przestałam panować nad sobą." Joanna Chmielewska - "Całe zdanie nieboszczyka"[/small][/i][/color] |
|
Przeskocz do forum: |