Zobacz temat
chlorprotixen zamiast mirtagenu
|
|
Ren31 |
Dodany dnia 21/12/2013 08:47
|
Rozgrzewający się Postów: 26 Data rejestracji: 17.12.13 |
Kończy mi się Mirtagen,a do wizyty jeszcze daleko, mam też chlorprotixen,bo te dwa leki mam brac wieczorem przed spaniem.Czy sam chlorprotixen wystarczy mi na spanie??czy jednak ten mirtagen też musi być?Jeśli ktoś brał prosze o pomoc.
Edytowane przez Ren31 dnia 21/12/2013 08:48 |
|
|
ef |
Dodany dnia 21/12/2013 10:49
|
Pasjonat Postów: 6498 Data rejestracji: 16.02.11 |
jak lekarz zalecił Mirtagen to cokolwiek nieodpowiedzialnym i niezbyt dobrym dla Ciebie jest samodzielne przerywanie jego brania, zwłaszcza że możesz się o wiele gorzej poczuć. Mirtagen ma oprócz działania nasennego także działanie przeciwdepresyjne. z doświadczenia wiem, że bardzo dobrze działa nasennie i nie warto jednak przerywać. chlorprotixen to coś zupełnie innego. Wcale nie umarłeś lecz śpisz, jeszcze życie wyjdzie Ci. |
|
|
Pogodna |
Dodany dnia 21/12/2013 10:57
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 3860 Data rejestracji: 23.06.10 |
Tak jak ef napisała samodzielnie w kwestii leków lepiej nie robić nic, nawet jeśli na kogoś na forum lek zadziałał tak i tak to Ty możesz mieć go przepisywanego na co innego i reakcja może być inna dlatego tu nie dostaniesz takich rad i instrukcji lekarz prowadzący Twoje leczenie i tylko on powinien być Twoim doradcą, on bierze odpowiedzialność za dobranie Ci dawek i leków.
Nieśmiertelność jest bardzo łatwa do osiągnięcia. Wystarczy nie umierać. |
|
|
Rat |
Dodany dnia 23/12/2013 19:05
|
Platynowy forumowicz Postów: 3056 Data rejestracji: 07.02.11 |
[b]ef [/b] , [b]Pogodna[/b] przeczytajcie post raz jeszcze [quote][b]Ren31 napisał/a:[/b] Kończy mi się Mirtagen,a do wizyty jeszcze daleko, mam też chlorprotixen,[b]bo te dwa leki mam brac wieczorem przed spaniem[/b].[/quote] Chlor jest neuroleptykiem , który również może powodować senność ( jaka dawka ? ) . Może nie będzie to tak jak w połączeniu z Mirtazapiną , ale też powinien zadziałać . Do wizyty u psychiatry jednak radzę zarejestrować się do rodzinnego(POZ) i Mirtazapinę załatwić od niego . [color=#33cc33] Czasem sobie myślę, że Oj, lepiej byłoby gdyby nie było mnie. [/color] |
Sonic |
Dodany dnia 24/12/2014 14:51
|
Finiszujący Postów: 362 Data rejestracji: 17.08.14 |
Ja biorę na noc 150mg chloru i mi pomaga zasnąć
Wspomnienie o człowieku może okazać się trwalsze od jego szkieletu, ale kiedy odejdzie ostatni z tych, którzy nas jeszcze pamiętali, razem z nim rozpłyniemy się w czasie i my. |
|
Przeskocz do forum: |