Zobacz temat
Mam Efkę :: Hyde park :: Porozmawiajmy
Strona 2 z 2: 12
|
To lubię!
|
|
sigma |
Dodany dnia 05/05/2012 22:12
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Dzisiaj sobie doświadczalnie przypomniałam, że bardzo lubię: - chodzić boso po trawie (napisałam: nago ). Prawie przez cały dzień pracowałam dzisiaj bez butów i poza tym, że to było bardzo przyjemne, to nie bolą mnie stopy! - burzę! Uwielbiam. Zwłaszcza jak jestem na otwartej przestrzeni i mam świetny widok, z dwóch stron góry, a błyskawice - z trzech, i aż nie wiadomo, gdzie się odwrócić, żeby najpiękniejsze zobaczyć karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
sigma |
Dodany dnia 15/04/2014 23:38
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Przeczytałam listę swoich "lubię" sprzed 2,5 roku i widzę, że trochę się zdezaktualizowała, więc się pokuszę o nową Lubię: - spać i wysypiać się - "niespieszne poranki" - dobrą herbatę, najlepiej na bazie rooibosa - słodycze, ze szczególnym uwzględnieniem czekoladowych - sałatki przeróżne - włoską kuchnię - swoje mieszkanie - swoją dzielnicę - pływać! W jeziorze. - czytać - kupować książki - aromatyczne kąpiele - rozluźniające masaże - mieć pod ręką dostęp do internetu - kilka blogów i forów - inspirujące dyskusje - gry planszowe i inne "bez prądu" - zagłębiać się w siebie na terapii - swoje autystyczne dzieci karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Klara |
Dodany dnia 19/11/2014 16:52
|
300% normy Postów: 7047 Data rejestracji: 16.04.12 |
Tak dopisując: - lubię czytać książki na czytniku, to rzeczywiście jest duża wygoda - lubię oglądać seriale - lubię (uwielbiam) moją siostrzenicę, szczególnie obserwować ją, przytulać i sprawiać, żeby się uśmiechnęła - lubię myć kuchenkę ( ) - naprawdę, na niej doskonale widać jak ten brud się zmywa i staje się czysta... fajne to jest, taka różnica. Wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja |
|
|
katastrofy |
Dodany dnia 28/11/2014 17:28
|
Rozgrzewający się Postów: 22 Data rejestracji: 03.07.14 |
Lubię jeść, spać, grać na pececie, oglądać filmy i seriale, słuchać muzyki, czytać książki (ale muszę się motywować aby to zrobić), obserwować ludzi, sprzątać i spacerować po pustych ulicach czy w ogólę przestrzeniach. |
|
|
Klara |
Dodany dnia 11/02/2020 20:29
|
300% normy Postów: 7047 Data rejestracji: 16.04.12 |
Ostatnio najbardziej lubię budzić się w nocy i zobaczyć, że jeszcze mogę spać przez kilka godzin :-)
Wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja |
|
|
KingArthur |
Dodany dnia 21/10/2021 19:54
|
Finiszujący Postów: 321 Data rejestracji: 26.09.21 |
- lubie swój rower, na tyle że szukm trenażer na zimę. - jeździć samochodem - wypady w góry - świeczki zapachowe (cytrusowe albo owocowe) - swoją prace :-) |
|
Strona 2 z 2: 12
Przeskocz do forum: |