Zobacz temat
Mam Efkę :: Hyde park :: Porozmawiajmy
Prezenty na święta
|
|
Nieustraszona |
Dodany dnia 28/12/2013 19:09
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 6722 Data rejestracji: 03.04.10 |
Martyna to dosteli wszyscy
Kiedyś musisz się pożegnać z nadzieją na lepszą przeszłość.... |
|
|
tajfunek |
Dodany dnia 28/12/2013 19:40
|
300% normy Postów: 7284 Data rejestracji: 31.05.09 |
oo to nie wiedziałam |
|
|
sigma |
Dodany dnia 28/12/2013 20:53
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
ja nie
karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Refleksyjna |
Dodany dnia 28/12/2013 21:10
|
Rozgrzewający się Postów: 18 Data rejestracji: 25.12.13 |
To i ja się "pochwalę". Niebieska koszulka nocna, która bardzo mi się podobała ale cena prawie mnie zabiła. Mikołaj nie żałował. Cukierek w kształcie aniołka (niby że grzeczna byłam) korzenny. Wielkość dużego lizaka, więc miałam zajęcie na pół wieczoru. Podkolanówki z motywem świątecznym. Wiecznie marznę więc jak znalazł. Książke o Macie Hari - bardzo chciałam. Elementy dekoracyjne do prezentów: ręcznie robiona bombka z islandzkiej wełny, srebrno-biała i czerwone plastikowe serduszko (bombka). Wszystkie w tym roku trafione. |
|
|
pm |
Dodany dnia 29/12/2013 11:24
|
Rozgrzewający się Postów: 10 Data rejestracji: 20.12.13 |
Czarny kostkowy plecak, herbata. |
|
|
sigma |
Dodany dnia 21/11/2014 22:53
|
To już chyba ten czas, że można odkurzyć ten temat Może zrobimy sobie jakąś burzę mózgów, dotyczącą pomysłów na ciekawe prezenty? Bo ja już wiem, że mam problem Będę musiała kupić dwa albo nawet trzy prezenty dla mężczyzn, których prawie nie znam... a w ogóle z prezentami dla mężczyzn mam problem zawsze. Ale pomysłami na to, co kupić kobietom, też nie pogardzę karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
swistak |
Dodany dnia 21/11/2014 23:10
|
Złoty Forumowicz Postów: 1758 Data rejestracji: 11.08.14 |
Jakieś elektronarzędzia? Może wkrętak akumulatorowy - jest dość tani, ale mogą mieć. W każdym razie będą zaskoczeni. Edytowane przez swistak dnia 21/11/2014 23:11 |
|
|
Olivia |
Dodany dnia 21/11/2014 23:35
|
Finiszujący Postów: 299 Data rejestracji: 06.09.14 |
Dobre swistak kupie mojemu narzędzia będzie mi półki przykręcał Z facetami zawsze jest największy problem , wszystko zależy od przedziału wiekowego i funduszy itp. Ja kupowałam dziadkowi, wujkowi, kuzynowi i mojemu lubemu np: -pasek skórzany bo zawsze go moj rozpiepszy - podkładkę chłodzącą pod lapka - myszkę - klawiaturę - pamięć zewnętrzną do kompa - jakieś ładne rękawiczki - spodnie dresowe po domu dla wujka cieszył sie jak małe dziecko;p - gre karcianą/ planszową - gre pc/playstation - torba na laptop/ aktówka - coś do samochodu, nie wiem jak się to nazywa taki poddupnik jak mają taxówkarze dla dziadka - bilety na wypad np na gokarty albo laserowe strzelanki - bon na dzień spędzony w moim towarzystwie w restauracji i kinie - rózgę ! [color=#669933]Everybody has someone that hates on you because you have something they want.[/color] |
|
|
sigma |
Dodany dnia 21/11/2014 23:49
|
Fundusze są niewielkie, raczej na prezenty symboliczne u mnie Pomysły całkiem fajne... co prawda raczej nie do wykorzystania w ciemno w większości, jak nie wiem nawet, czy ktoś ma peceta, czy laptopa np., ale może coś się podpytać uda przez osoby trzecie... Zainspirowana avatarem Perfidii zastanawiam się, czy taki plakat to byłby dobry pomysł na niezobowiązujący prezent dla informatyka: [img]http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-press-ctrl-alt-del-103.png[/img] karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Olivia |
Dodany dnia 22/11/2014 00:11
|
Finiszujący Postów: 299 Data rejestracji: 06.09.14 |
o przypomniało mi się co jeszcze kupowałam - dobrą kawę - dobry tytoń i cygara - kubek-termos - zestaw do otwierania wina i fajną karafkę - taki uchwyt do auta na napoje - skarpetki, boxerki i swetry nie są jakoś specjalnie cieszące ale i tak co roku są i obowiązkowo kosmetyki do golenia i pachnienia. raz się szarpnełam i kupiłam mojemu golarkę elektryczną, kusi mnie żeby se tym kiedys nogi ogolić [color=#669933]Everybody has someone that hates on you because you have something they want.[/color] |
|
|
sigma |
Dodany dnia 22/11/2014 00:18
|
Ooo, kubek termiczny to mógłby być dobry pomysł, przynajmniej dla jednego z panów... do zapamiętania Ja nie mam doświadczenia w kupowaniu prezentów dla mężczyzn, do tej pory, z tego co pamiętam, kupiłam tylko: - komplet materiałowych chusteczek do nosa (takiemu dziwnemu człowiekowi, który używa tylko materiałowych ) - elegancką zapalniczkę - scyzoryk wielofunkcyjny Edytowane przez sigma dnia 22/11/2014 00:22 karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
RedKate |
Dodany dnia 22/11/2014 02:20
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 2185 Data rejestracji: 06.07.12 |
Niedawno kumplowi okularnikowi wynalazłam w empiku na urodziny stojak na okulary w kształcie nosa . Nie wiem, czy to jeszcze jest dostępne, ale było boskie i zrobiło furorę
[color=#3399ff][i][small]"Moja doprowadzona do ostateczności dusza doszła do głosu. Z zimną furią, z pełną świadomością tego co robię, przestałam panować nad sobą." Joanna Chmielewska - "Całe zdanie nieboszczyka"[/small][/i][/color] |
|
|
Perfidia |
Dodany dnia 22/11/2014 08:15
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 7779 Data rejestracji: 26.01.09 |
Ten plakat bardzo mi się podoba Oprócz wyżej wymienionych przyszło mi do głowy jeszcze: - terminarz - brelok do kluczy (są teraz różne z gadżetami typu latarka, albo miniaturowym Vaderem) - książka [color=#990099][i]Czasem jest tak, że to, co się liczy, nie da się policzyć, a to, co daje się policzyć - nie liczy się.[/i] [small]A.Einstein[/small][/color] [small]1,6180339887498948482045868343656...[/small] |
Jaskolka |
Dodany dnia 22/11/2014 09:11
|
Platynowy forumowicz Postów: 2580 Data rejestracji: 13.10.10 |
Wzór z plakatu - genialny! Może też jakiś zabawny T-shirt? Albo podkładki pod piwo czy coś - w zeszłym roku były takie z Seksmisji w Empiku, ostatnio też widziałam A w innych sklepach pewnie jakieś fajne też się znajdą |
|
|
swistak |
Dodany dnia 22/11/2014 10:26
|
Złoty Forumowicz Postów: 1758 Data rejestracji: 11.08.14 |
Z mojego informatycznego punktu widzenia ten plakat nie jest taki atrakcyjny. Poza tym ten informatyk może nie lubić / nie używać Windowsa. Dla informatyka może być atrakcyjny jakiś przyrząd / przedmiot do ćwiczenia rąk. Tego pewnie nie ma, ale mu się przyda. Poczytaj sobie więcej w [url]http://blog.codinghorror.com/programming-your-hands/[/url] - tam znajdziesz sugestie (nagłówek "Exercise your hands" ). Tylko wyjaśnij mu z jakiego względu to kupiłaś, może nawet podlinkuj ten artykuł. Edytowane przez swistak dnia 22/11/2014 10:27 |
|
|
Jaskolka |
Dodany dnia 22/11/2014 10:46
|
Platynowy forumowicz Postów: 2580 Data rejestracji: 13.10.10 |
Świstak, znasz pojęcie przyjacielskiego żartu z czyjejś pracy? Mam kumpli-informatyków, którzy Windowsa nie lubią i nie używają, ale taki plakat by ich pozytywnie rozbawił, szczególnie otrzymany od osoby, która nie musi się znać na systemach operacyjnych Rzecz jasna wszystko zależy od osoby, wierze, że sigma da radę się zorientować w tych ludziach |
|
|
sigma |
Dodany dnia 22/11/2014 11:01
|
Czy lubi Windowsa, to jest akurat najmniejszy problem... jak nie lubi, to tym bardziej można z niego pozartowac. Szczerze mówiąc, przy całym moim skomplikowanym stosunku do mężczyzn, mam nadzieję, że twoje poczucie humoru nie jest reprezentatywne dla gatunku... Książkę kupilabym najchętniej, ale jeden z nich nie czyta, drugi - nie wiem, a trzeci czyta tak specyficzne rzeczy, że musiałabym mieć konkretne wytyczne, żeby mu coś kupić. Kosmetyki - wydaje mi się, że też trudno kupić trafione, jak się czyjegoś gustu nie zna. A jeden z nich do tego ma AZS, więc to w ogóle odpada. Podkładki pod piwo z seksmisji - to by mogło być dobre! Edytowane przez sigma dnia 22/11/2014 11:03 karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
martyna |
Dodany dnia 22/11/2014 11:13
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
[img]http://ecsmedia.pl/c/seksmisja-swieca-w-szkle-nasi-tu-byli-czarny-mat-6-5x5-cm-b-iext23935763.jpg[/img] [img]http://dlalejdis.pl/media/artykul/dom/dekoracje/empik/nie_tylko_dla_milosnikow_seksmisji.jpg[/img] dostępne są w empiku Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
ef |
Dodany dnia 22/11/2014 11:16
|
Pasjonat Postów: 6498 Data rejestracji: 16.02.11 |
a ja mam pytanie (sigma, Perfidia...?): gra dla dzieci, dopasowuje się obrazki (memo?) i jak się dobrze dopasuje to świeci. tyle wiem z wywiadu ustnego. ktoś wie co to może być?? Wcale nie umarłeś lecz śpisz, jeszcze życie wyjdzie Ci. |
|
|
Izolda |
Dodany dnia 22/11/2014 11:27
|
Finiszujący Postów: 372 Data rejestracji: 18.10.14 |
Ja sama nie wiem, na razie myślę o Samych Świętach- w kwestii jedzeniowej. Czy u mnie, czy u rodziców. Poza tym 2 tygodnie będę bez pracy, więc nie poszaleję z prezentami. W Lidlu podoba mi się takie niemieckie ciasto- 1 kg, 15 zł, strucla z migdałami i cukrem pudrem, w Biedronce prawdziwe panettone. Na razie tyle. [i]Był las nie było nas, będzie las nie będzie nas [/i]cyt z serialu" Na dobre i na złe" |
|
Przeskocz do forum: |