Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
;)
|
|
videlka |
Dodany dnia 24/07/2014 04:43
|
Rozgrzewający się Postów: 4 Data rejestracji: 24.07.14 |
Witam wszystkich Przeczytalam kilka wczesniejszych watkow i z przykroscia stwierdzam, ze moje przywitanie nie bedzie wylewne, nie jestem zbyt rozgadana..;p Mam 19 lat i mieszkam na Slasku, uczeszczam do liceum w trybie zaocznym, poniewaz zawalilam 2 klase i ze wzgledu na roznice programowa tylko w ten sposob nie musialam zaczynac od poczatku, z reszta niewazne. Natknelam sie na te strone szukajac informacji na temat anoreksji i z przykroscia musze stwierdzic, ze niczego nowego sie nie dowiedzialam. Nie przez to, ze jakis temat nie byl wyczerpujacy, po prostu czytalam juz o tym w tylu zrodlach, ze trudno by bylo znalezc cos jeszcze Moja mama z moim chlopakiem uwazaja, ze nie odzywiam sie prawidlowo, ale nie jestem chora. Czesto bywalam na wizytach u psychologow i ogolnie wszystko ze mna w porzadku. Moja mlodsza o 3 lata siostra przebywala raz w zakladzie zamknietym pediatryczno-psychiatrycznym, miala podejrzenia o schizofrenie, nastepnie o zespol obsesyjno-kompulsywny i jak na razie nie dostala zadnej diagnozy... Po co tu jestem? Interesuje sie psychologia i bedzie mi milo jesli podzielicie sie ze mna swoimi przezyciami, problemami. Moje przywitanie juz stalo sie dluzsze niz mialam to w planach, tak wiec dziekuje za uwage
Edytowane przez videlka dnia 24/07/2014 04:44 [b][color=#0099ff]Marzenia są jak motyle. Uwielbiają uciekać, gdy je gonimy. Tylko, że jeśli przystaniemy, one i tak odlecą, by dalej podziwiać świat. A tak przynajmniej mamy wrażenie, że zbliżamy się do nich chociażby na milimetr. [/color][ |
|
|
Misiu |
Dodany dnia 24/07/2014 08:10
|
Finiszujący Postów: 231 Data rejestracji: 09.07.14 |
Cześć . Fajnie że jesteś z nami. |
|
|
Life |
Dodany dnia 24/07/2014 08:19
|
Platynowy forumowicz Postów: 3356 Data rejestracji: 26.02.10 |
Witaj
[b][color=#00cc00]Bój się i idź do przodu [/color][/b] Dla odmiany szczęśliwa i wkur@@@na... Aaa... Już mi przeszło |
|
|
Alia |
Dodany dnia 24/07/2014 09:39
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 2831 Data rejestracji: 01.09.09 |
Witaj. Od tej pory możesz pisać w innych dostępnych działach forum. |
|
|
ania35 |
Dodany dnia 24/07/2014 11:53
|
Medalista Postów: 640 Data rejestracji: 14.06.14 |
witaj |
|
|
papilon |
Dodany dnia 24/07/2014 12:16
|
Medalista Postów: 685 Data rejestracji: 19.06.14 |
Witaj
"Kiedy jesteś na szczycie twoi przyjaciele wiedzą kim jesteś. Kiedy jesteś na dnie wiesz kim są twoi przyjaciele" |
|
Przeskocz do forum: |