Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
Worek na łeb i jazda
|
|
wanttobehappy |
Dodany dnia 28/03/2014 17:30
|
Rozgrzewający się Postów: 3 Data rejestracji: 28.03.14 |
Hej. Tak poważnie? Nie wiem co mi jest. Nigdy nie byłam u specjalisty, boję się. Podejrzewam u siebie od jakiegoś czasu FS, depresję, mam też zaburzenia odżywiania, ale z całą pewnością to nie anoreksja. Moja samoocena jest tak niska, że sięga dna. Nawet nie, jest gorzej. Chociaż, da się niżej niż "do dna"? (no to będe miała nad czym myśleć w ten jakże uroczy piątkowy wieczór ) Mam momenty w których czuję się lepiej, czuję się atrakcyjna, zadowolona. Ale to momenty. Po tym jak zostawił mnie chłopak nie umiem sobie poradzić... Robiłam dla niego wszystko, a teraz nawet nie mam powodu żeby wstać rano z łóżka. Zbliża się matura, a ja nie mam motywacji do nauki, do wyboru studiów, do czegokolwiek... Ale żeby Was drodzy forumowicze nie zanudzać swoimi problemami- witam bardzo serdecznie, wbrew temu co przeczytaliście powyżej staram się być normalną 19-latką, czasem też się śmieję(wow ). |
|
|
Rat |
Dodany dnia 28/03/2014 18:50
|
Platynowy forumowicz Postów: 3056 Data rejestracji: 07.02.11 |
witaj , możesz swój wątek założyć .Proszę nie napisz ,że chcesz stratować na psychologie .... Poza tym ... rozgość się , poczytaj regulamin , dowiesz się , by nie pisać o kg np. Pozdrawiam . [color=#33cc33] Czasem sobie myślę, że Oj, lepiej byłoby gdyby nie było mnie. [/color] |
wanttobehappy |
Dodany dnia 28/03/2014 20:01
|
[quote][b]Rat napisał/a:[/b] witaj , możesz swój wątek założyć .Proszę nie napisz ,że chcesz stratować na psychologie .... Poza tym ... rozgość się , poczytaj regulamin , dowiesz się , by nie pisać o kg np. Pozdrawiam .[/quote] W porządku, dziękuję |
|
|
sensitivechild |
Dodany dnia 28/03/2014 20:09
|
Platynowy forumowicz Postów: 2771 Data rejestracji: 04.12.10 |
Hello
[color=#ff00cc]''Two and a half years ago, hell came to pay me a surprise visit" Andrew Solomon[/color] [b][color=#ff9900] "-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, |
|
|
Basienka |
Dodany dnia 28/03/2014 20:39
|
Brązowy Forumowicz Postów: 775 Data rejestracji: 31.08.13 |
Hej!
[small]"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"[/small] |
|
|
Life |
Dodany dnia 28/03/2014 20:40
|
Platynowy forumowicz Postów: 3356 Data rejestracji: 26.02.10 |
witaj...
[b][color=#00cc00]Bój się i idź do przodu [/color][/b] Dla odmiany szczęśliwa i wkur@@@na... Aaa... Już mi przeszło |
|
|
Alia |
Dodany dnia 28/03/2014 20:47
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 2831 Data rejestracji: 01.09.09 |
Witaj, od tej pory możesz pisać w innych dostępnych działach forum. |
|
|
fluorescent rabbit |
Dodany dnia 28/03/2014 21:53
|
Finiszujący Postów: 376 Data rejestracji: 11.06.12 |
z tego w jaki sposób piszesz wnioskuję że twoja samoocena wcale nie sięga dna pozdro przemyśl te słowa pełne mądrości |
|
|
wanttobehappy |
Dodany dnia 28/03/2014 22:03
|
[quote][b]fluorescent rabbit napisał/a:[/b] z tego w jaki sposób piszesz wnioskuję że twoja samoocena wcale nie sięga dna pozdro przemyśl te słowa pełne mądrości [/quote] To może teraz racz mi wyjawić tajemnicę lasu i powiedzieć skąd takie domysły? (; |
|
|
fluorescent rabbit |
Dodany dnia 28/03/2014 22:49
|
Finiszujący Postów: 376 Data rejestracji: 11.06.12 |
starasz się żeby wypowiedź była skladna, żeby się dobrze czytało, taki styl 'zobaczycie że zasługuję na uwagę' no i opisujesz sytuacje tak żeby czytający mógł się wczuć, zrozumieć co przeżywasz- bo warto, bo będzie miał rozrywkę, jak taki teaser dobrej książki i jeszcze końcówka- "zapraszam was drodzy forumowicze do tajemniczego lasu" ** od razu uprzedzę fakty- mam konstytucyjne prawo do własnej opinii i nie jest to 'czytanie w myślach' :* |
|
Przeskocz do forum: |