Zobacz temat
Mam Efkę :: Nasze wątki :: Nasze wątki - część otwarta
martyna
|
|
sigma |
Dodany dnia 19/01/2014 20:17
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Może gdybyś uczestniczyła w życiu forum, to znałabyś przyczynę, i nie byłoby się czemu dziwić?
karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Nadzieja |
Dodany dnia 19/01/2014 20:25
|
Pasjonat Postów: 5532 Data rejestracji: 20.08.08 |
Ale Hallo sigma o ile wiem Martyna już jakiś czas temu wyraziła chęć powrotu do Nieformalnej grupy i zastanawiam się dlaczego to tak długo trwa i dlaczego o jej chęci powrotu nie zostali poinformowani pozostali członkowie Nieformalnej Grupy Wsparcia? Chyba to wszyscy z NGW powinni mieć wpływ kto jest w Nieformalnej grupie albo przynajmniej o tym wiedzieć, kto chce wejść nie tylko Moderatorzy??? [color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany." Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color] |
|
|
Tessa |
Dodany dnia 19/01/2014 20:27
|
Brązowy Forumowicz Postów: 806 Data rejestracji: 06.04.13 |
Ale Mina nie uczestniczy na tyle czesto, wiec nie ma dostepow do watkow dostepnych tylko dla czlonkow NGW. Nie to ze sie czepiam, ale nie tylko ja wypowiadam sie w tonie sarkastycznym. Bo odpowiedz nie nie niesie tresci, ale za to ma byc uszczypliwa. Tak, znowu sie wypowiadam i jestem w stanie zniesc nieprzyjemne komentarze w moim kierunku. Ale nie podoba mi sie ze Martyna nie wrocila do NGW - bo wsparciem byla nie tylko dla mnie, ale i dla wielu innych. Wszyscy popelniamy bledy i podejmujemy pochopne decyzje [i][color=#000066][small]'We accept the love we think we deserve'[/small][/color][/i] |
|
|
sigma |
Dodany dnia 19/01/2014 20:27
|
Nadzieja, czyżbyś stworzyła nowy regulamin forum? W obecnym takiego zapisu nie ma. Edytowane przez sigma dnia 19/01/2014 20:28 karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Nieustraszona |
Dodany dnia 19/01/2014 20:29
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 6722 Data rejestracji: 03.04.10 |
Z drugiej strony nikt powroty Martynie nie odmawia, musi tylko minąc trochę czasu. Mnie mina wkurzyła tym gadaniem, nie wie co i jak i już się wypowiada. Będzie mi miło jak Martyna wróci, ale rozumiem moderatorów, trzeba być odpowiedzialnym za własne decyzje.
Kiedyś musisz się pożegnać z nadzieją na lepszą przeszłość.... |
|
|
Nadzieja |
Dodany dnia 19/01/2014 20:31
|
Ja nie widzę tu aż tak wielkich przewinień jakie by Martyna miała zrobić, że by nie mogła wrócić do NGW nie do przesady. A z NGW odeszła sama, bo się gorzej czuła i [b]zaznaczam nie została usunięta[/b] i nie rozumiem dlaczego robi się jej trudności... Tym bardziej że dawała wsparcie innym..
[color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany." Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color] |
|
|
Nieustraszona |
Dodany dnia 19/01/2014 20:33
|
Nadi, ale to nie było tak, że Martyna nie pisała przez tydzień. Napisała wiadomość do administratorów o usunięcie z NGW.
|
|
Nadzieja |
Dodany dnia 19/01/2014 20:35
|
A co sigma nie mogę???? A po drugie na początku dyskusji o NGW była mowa o wspólnym decydowaniu, w NGW nie ma tylko moderatorów. A poza tym skoro informuje się użytkowników o odejściu to chyba powinno się także o chęci powrotu użytkownika także, nie prawda ???? A wracając do regulaminu to Martynę już dawno dwutygodniowy okres a nawet większy minął [color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany." Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color] |
|
|
Nadzieja |
Dodany dnia 19/01/2014 20:37
|
Nieustraszona ale napisała też o chęci powrotu...
[color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany." Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color] |
|
|
Nieustraszona |
Dodany dnia 19/01/2014 20:41
|
ok. i wróci z tego co widzę to już niedługo. Ja nie kojarze czy Martyna pisała, że chce wrócić czy nie.
|
|
sigma |
Dodany dnia 19/01/2014 20:44
|
Martyna w trakcie nieobecności w NGW dostała ostrzeżenie za łamanie regulaminu, w związku z czym w tej chwili do NGW nie powróci, bo jest to sprzeczne z regulaminem forum. Została o tym poinformowana i przyjęła to do wiadomości. karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Nieustraszona |
Dodany dnia 19/01/2014 20:46
|
Ok. no to sprawa wyjaśniona tyle.
|
|
Jaskolka |
|
Platynowy forumowicz Postów: 2580 Data rejestracji: 13.10.10 |
Ja tylko się wypowiem w sprawie uczestniczenia w życiu forum a ogarnianiem co, jak, gdzie i dlaczego... Ostatnio jestem raczej w miarę na bieżąco (staram się), ale z mojego punktu widzenia wygląda to tak, że kiedyś weszłam na forum, było ok, weszłam parę godzin później, jest informacja, że martyna odeszła z NGW. Miałam jakieś wrażenie, że był jakiś "dym", ale nic wprost nie znalazłam (nie wykluczam, że mogłam być zakręcona i przeskoczyć kilka stron jakiegoś wątku, choć zwykle nawet po dłuższej nieobecności staram się znaleźć ostatni post, który pamiętam, i nadrobić). Więc... do dziś nie wiem, o co poszło (jeśli rzeczywiście jakaś kłótnia była). [small]Nie oczekuję szczegółowej relacji, chyba że ktoś będzie miał naprawdę dużą potrzebę się tym ze mną podzielić. Piszę po prostu po to, żeby wyjaśnić, że i starając się być na bieżąco nie zawsze to może wychodzić... Fakt, że Miny już jakiś czas nie widziałam, to nieco inna sprawa [/small] |
|
|
Nadzieja |
|
Nieustraszona- nie kojarzysz bo Martyna napisała do GTW Chodzi mi też o brak informacji w NGW o chęci powrotu Martyny.Dlaczego inni członkowie nie dowiedzieli się oficjalnie o chęci powrotu Martyny??? Martyna dawała duże wsparcie, nic nie zrobiła złego, a z powrotem do NGW robi się jej duże trudności to jest nie fair... Edytowane przez Nadzieja dnia 19/01/2014 20:47 [color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany." Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color] |
|
|
Tessa |
Dodany dnia 19/01/2014 20:47
|
Brązowy Forumowicz Postów: 806 Data rejestracji: 06.04.13 |
Tzn kiedy ma 'szanse' powrocic? I jakie musi spelnic warunki?
[i][color=#000066][small]'We accept the love we think we deserve'[/small][/color][/i] |
|
|
sigma |
Dodany dnia 19/01/2014 20:48
|
Jaskółko, martyna poprosiła o usunięcie jej z grupy - i to jest cała historia, nie było co przeoczyć Tessa: [quote] W razie naruszeń okres "nowicjatu" zostaje [b]w sposób indywidualny[/b] wydłużony.[/quote] Edytowane przez sigma dnia 19/01/2014 20:54 karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Nadzieja |
Dodany dnia 19/01/2014 20:52
|
Haha w trakcie nieobecności złamała regulamin, o ile wiem to nie było jakieś tam wielkie złamanie regulaminu, nie przesadzajmy. Tym bardziej, że Martyna, naprawdę wielu osobom pomagała. Jaskołka Martyna odeszła sama, ze względu na samopoczucie a ostrzeżenie dostała później jak już nie była w NGW. [color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany." Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color] |
|
|
sigma |
Dodany dnia 19/01/2014 20:57
|
Od rozstrzygania o tym, na ile poważne było złamanie regulaminu, jest GTW, a nie Ty. [color=#ff0000]Przypominam, że decyzje moderatorów nie podlegają publicznej dyskusji. [/color] karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Nadzieja |
Dodany dnia 19/01/2014 21:01
|
A najlepiej napisać na czerwono, a ja mogę chyba wyrazić ocenę i swoje zdanie i nie uważam żeby to było jakieś wielkie przewinienie. Macie ochotę mnie zbanować super, tylko wykasujcie wszystko co jest w NGW..wyrażanie własnego zdania to tu jest łamanie regulaminu... [b]I ja nie jestem TY, do Ciebie sigma sie tak nie zwracam[/b] Edytowane przez Nadzieja dnia 19/01/2014 21:02 [color=#333399]"Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany." Carlos Ruiz Zafón " Cień Wiatru"[/color] |
|
|
Jaskolka |
Dodany dnia 19/01/2014 21:05
|
Platynowy forumowicz Postów: 2580 Data rejestracji: 13.10.10 |
Nadi, ale kto i gdzie napisał, że chce Cię zbanować? |
|
Przeskocz do forum: |