Zobacz temat
Mam Efkę :: Hyde park :: Znalezione w sieci
OSTRZEGAM!!!
|
|
e-milka |
Dodany dnia 06/01/2014 17:53
|
Medalista Postów: 584 Data rejestracji: 28.12.12 |
Ostrzegam przed składaniem jakichkolwiek zamówień na tym portalu - http://ksiegarnia-meritum.pl/. To jedno wielkie oszustwo, które kosztuje prawie 150 zł miesięcznie!!! Sama nie wiem jak mogłam być tak naiwna, żeby dać się złapać Teraz pozostaje mieć nadzieję, ze uda mi się to odkręcić.
Jeszcze tylko parę wiosen Jeszcze parę przygód z losem i kłopotów będzie mniej Ach, cierpliwość tylko miej |
|
|
martyna |
Dodany dnia 06/01/2014 18:37
|
300% normy Postów: 11241 Data rejestracji: 07.08.09 |
oby Ci się udało.
Życie jest zbyt krótkie, aby pić kiepską herbatę, czytać złe książki i marnować czas na ludzi, dla których nic nie znaczymy. |
|
|
sigma |
Dodany dnia 06/01/2014 18:39
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Nie otwiera mi się ta strona, więc nie wiem dokładnie, o co chodzi, ale spróbuj poszperać w necie na temat pobieraczka - tam też ludzie rejestrując się zawierali nieświadomie umowę, zgodnie z którą musieli potem co miesiąc płacić, i dużo jest w necie porad prawników o tym, jak się z tego wykręcić. Skutecznych, A. się nabrała, ale nie musiała płacić, choć ją straszyli różnymi pismami
karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
e-milka |
Dodany dnia 06/01/2014 18:54
|
Medalista Postów: 584 Data rejestracji: 28.12.12 |
Dzięki. Jutro mam zamiar dzwonić do UOKiK i pytać co mogę zrobić. Ta firma prowadziła też portale 3 czekolady i 3 cukierki czy coś w tym rodzaju. Jak zaczęłam drążyć temat to znalazłam. Celowo nie wstawiałam klikalnego linku. Strona wygląda jak zwykła księgarnia internetowa. Myślałam, że kiedyś już w niej zamawiałam i dałam się złapać na "promocja". Sigma dzięki za podpowiedź z pobieraczkiem. Może uda mi się znaleźć coś przydatnego w temacie. *poprawiłam literówkę Edytowane przez e-milka dnia 06/01/2014 18:54 Jeszcze tylko parę wiosen Jeszcze parę przygód z losem i kłopotów będzie mniej Ach, cierpliwość tylko miej |
|
Przeskocz do forum: |