Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
|
'minister ostrzega'
|
|
| Perfidia |
Dodany dnia 22/09/2009
|
|
Brązowy Forumowicz ![]() Postów: 907 Data rejestracji: 26.01.09 |
http://wiadomosci...,item.html Co wy na to? Uważacie, że pomysł jest dobry? Moim zdaniem tak. Podoba mi się prostota i elegancja takiego rozwiązania - zamiast zakazywać, nakazywać, po prostu informować o tym, że dane zdjęcie było zmieniane. Mężczyzna, który prawi morały, jest zwykle hipokrytą, a kobieta, która to czyni, jest zawsze brzydka. Oscar Wilde Ja tu tylko sprzątam. |
| kefi |
Dodany dnia 24/09/2009
|
|
Rozgrzewający się ![]() Postów: 11 Data rejestracji: 20.09.09 |
Dobry pomysł, chociaż na dobrą sprawę taki podpis trzeba by dodawać przy prawie każdym zdjęciu w kolorowych magazynach ;] Cały czas marzę, że takie wyretuszowane zdjęcia w ogóle znikną z powierzchni ziemi, ale wiem, że nie mam na co liczyć :| |
|
|
|
| Makro |
Dodany dnia 24/09/2009
|
|
Srebrny Forumowicz ![]() Postów: 1404 Data rejestracji: 10.08.08 |
Uważam, że pomysł jest genialny w swojej prostocie. Uważam, że powinno się to zastosować do innych sytuacji. Pokazy mody też powinny przedstawiać info, czy modelki spełniają normy wagowe. Ciekawy jestem jak to wpłynie na rynek kolorowych czasopism? Jestem lekarzem. Na forum jestem prywatnie, więc funkcje leczenie i diagnostyka są wyłączone. Proszę nie traktować moich słów jako wiążących. |
| Przeskocz do forum: |

a dla reszty trochę --> 
ale mnie nosi.