Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
Cześć!
|
|
bambi |
Dodany dnia 27/04/2014 18:48
|
Rozgrzewający się Postów: 4 Data rejestracji: 27.04.14 |
Pod koniec tego roku skończę 20 lat. Jestem tutaj przede wszystkim dlatego, że przez moją chorobę straciłam kontakt z większością moich znajomych i przyjaciół, a poza tym zauważyłam, że nie warto tracić czasu na rozmowy z ludźmi, którzy nie są w stanie mnie zrozumieć i tylko ściągają mnie w dół. Zamiast tego chciałabym poznać kogoś, kto mógłby mnie wspierać, ale i vice versa - wiadomo, jak chyba każdy, lubię czuć się komuś potrzebna. Mam bulimię, choć zaczęło się od anoreksji. Kilka miesięcy temu zaczęłam dostrzegać mój problem, kiedy wszystko wymknęło mi się spod kontroli, zdrowie się odczuwalnie popsuło, a życie przestało mieć sens. Tupnęłam nogą, wtajemniczyłam mamę, dopiero zaczynamy wycieczki po różnych terapeutach i lekarzach w poszukiwaniu osoby, której mowa by do mnie docierała. Człowieku! Poznajmy się, może nawet zaprzyjaźnijmy. Nie możesz nic na tym stracić, a jedynie zyskać wsparcie i odrobinę nadziei |
|
|
Life |
Dodany dnia 27/04/2014 19:10
|
Platynowy forumowicz Postów: 3356 Data rejestracji: 26.02.10 |
Witaj!
[b][color=#00cc00]Bój się i idź do przodu [/color][/b] Dla odmiany szczęśliwa i wkur@@@na... Aaa... Już mi przeszło |
|
|
sigma |
Dodany dnia 27/04/2014 19:21
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
Cześć, dostajesz możliwość pisania postów w innych działach forum. karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
|
Em |
Dodany dnia 07/05/2014 22:08
|
Finiszujący Postów: 222 Data rejestracji: 10.01.12 |
Cześć Fajnie że dołączyłas! |
|
Przeskocz do forum: |