Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
Szukając ostatniej deski ratunku
|
|
nienasycona |
Dodany dnia 19/09/2011 20:41
|
Rozgrzany Postów: 54 Data rejestracji: 19.09.11 |
Eh powiem wam, że boje się dzisiejszej nocy. W sumie każda dla mnie jest przerażająca bo w tedy jestem sama ze swoimi myślami. Od godziny chodzę po domu nakręcona i w głowie mam jedna myśl: no, wyrzygaj to! Na dodatek znów udało mi się podsłuchać rozmowę rodziny na mój temat, że maja psychiczna córkę, która nic nie robi. a ja po prostu nie potrafię już normalnie funkcjonować... eh boje się że znów sobie coś zrobię, ta myśl staje mi się z dnia na dzień coraz to bliższa i przyjemniejsza. iść do toalety, czy nie iść... pewnie zaraz pójdę, tylko jeszcze coś zjem... 'Self harm is not a trend. Anorexia is not a phase. Depression is not an act. Homosexuality is not a choice. Sexual assult is not provoked. Suicide is not a result of cowardice' |
|
|
Inus |
Dodany dnia 19/09/2011 20:47
|
Finiszujący Postów: 405 Data rejestracji: 05.09.11 |
Nie idz, posiedz tu z nami...
"Uczyń bym był z kamienia, bym z kamienia był. I pozwól mi, pozwól mi, Spróbować jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz." |
|
|
nienasycona |
Dodany dnia 19/09/2011 20:49
|
dlatego siedzę i sobie przeglądam różne posty aby zajać czymś myśli... choć łatwe to nie jest, czuję się zbyt pełna, za dużo zatankowałam dzisiaj w siebie
'Self harm is not a trend. Anorexia is not a phase. Depression is not an act. Homosexuality is not a choice. Sexual assult is not provoked. Suicide is not a result of cowardice' |
|
|
Czader |
|
Pasjonat Postów: 5149 Data rejestracji: 29.09.10 |
Nie iść. Nocy się nie bój. Posiedzimy. Pogadamy. Ty sobie nie radzisz, Rodzina też sobie nie radzi, i stąd takie teksty. A myśl to nic innego jak ucieczka (co w połączeniu z tym przerażającym pomysłem cięcia się podczas uprawiania seksu). To może herbatki ? |
|
|
yerbaMate |
|
Finiszujący Postów: 487 Data rejestracji: 21.10.10 |
Nienasycona...nie wiem...spróbuj zająć czymś myśli....ciało.... nie wiem. walcz. albo raczej - nie poddawaj sie. Edytowane przez yerbaMate dnia 19/09/2011 20:50 |
|
|
Inus |
Dodany dnia 19/09/2011 20:55
|
[quote]co w połączeniu z tym przerażającym pomysłem cięcia się podczas uprawiania seksu[/quote] Gdzie Ty to wyczytałeś? Nienasycona, czujesz się pełna, ale myślę, że jeśli zwymiotujesz nie poczujesz się lepiej "Uczyń bym był z kamienia, bym z kamienia był. I pozwól mi, pozwól mi, Spróbować jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz." |
|
|
nienasycona |
Dodany dnia 19/09/2011 20:59
|
[quote] Gdzie Ty to wyczytałeś? [/quote] w poście o tematyce o samookaleczeniu się No tak wiem że sobie nie radzę i wiem, że matka też sobie nie radzi z tym a ojciec uważa że to wstyd i tematu nie ma. W sumie dobrze że jestem nocnym markiem bo mogę pobuszować w sieci, szkoda tylko że nie mam internetu w pokoju ( haa mam pokój w piwnicy więc wi fi nie dochodzi ) herbatki? czemu nie... nawet mam ochotę... chyba że chodzi o inna herbatkę a ja nie wiem o co chodzi Edytowane przez nienasycona dnia 19/09/2011 21:00 'Self harm is not a trend. Anorexia is not a phase. Depression is not an act. Homosexuality is not a choice. Sexual assult is not provoked. Suicide is not a result of cowardice' |
|
|
Czader |
Dodany dnia 19/09/2011 21:01
|
...a zwykły kabel zabrali ? ;-) Wi-Fi jest fajne ale te zakłócenia ;-) |
|
|
nienasycona |
Dodany dnia 19/09/2011 21:03
|
oj miałam ostatnio 30m kabla i nie doszło do pokoju;D mam baaardzo duży dom, a mój laptop łapie wi-fi tylko max 4 m od routera
'Self harm is not a trend. Anorexia is not a phase. Depression is not an act. Homosexuality is not a choice. Sexual assult is not provoked. Suicide is not a result of cowardice' |
|
|
Inus |
Dodany dnia 19/09/2011 21:04
|
Chodzi o zwykłą herbatkę, taką z lub bez cukru.
"Uczyń bym był z kamienia, bym z kamienia był. I pozwól mi, pozwól mi, Spróbować jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz." |
|
|
Czader |
Dodany dnia 19/09/2011 21:05
|
A próbowałaś puścić kabel przez okno ? ;-) Jak masz w piwnicy (pokoju) gniazdka elektryczne można by pomyśleć o takim urządzeniu wpinanym w to gniazdko właśnie. Edit: chodziło mi o zwykłą herbatkę, z cukrem i cytryną. Edytowane przez Czader dnia 19/09/2011 21:06 |
|
|
nienasycona |
Dodany dnia 19/09/2011 21:07
|
a to tak, tylko własnie moje dwa kocięta przyturlały się do mnie i nie chcą zejść ze mnie ^^
|
|
Inus |
Dodany dnia 19/09/2011 21:09
|
Kotki duże czy małe kociaczki?
|
|
nienasycona |
Dodany dnia 19/09/2011 21:12
|
hmm jak przez okno to jeszcze dłuższy musi być jakie urządzenie do gniazdka? oj kotki małe sa, maja miesiąc o tydzień. ktoś je w worku na śmieci wyrzucił... a teraz właśnie jeden siedzi mi w dredach a drugi ssie jego ogonek oO 'Self harm is not a trend. Anorexia is not a phase. Depression is not an act. Homosexuality is not a choice. Sexual assult is not provoked. Suicide is not a result of cowardice' |
|
|
Czader |
Dodany dnia 19/09/2011 21:16
|
Coś takiego [img]http://i.wp.pl/a/f/jpeg/24440/d-link-adapter-dhp-307av-490.jpeg[/img] |
|
|
Inus |
Dodany dnia 19/09/2011 21:17
|
Nigdy nie rozumiałam jak można wyrzucać zwierzęta,jak śmieci... [quote]jeden siedzi mi w dredach a drugi ssie jego ogonek oO[/quote] Może szukają cycka? "Uczyń bym był z kamienia, bym z kamienia był. I pozwól mi, pozwól mi, Spróbować jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz." |
|
|
nienasycona |
Dodany dnia 19/09/2011 21:30
|
[quote] Może szukają cycka?[/quote] jest taka możliwość bo maja chorobę sieroca, czyli ciumkaja się po dupce czy po innych częściach ciała ale mimo to sa kochane... i w końcu zasnęły! dzięki za podpowiedź z tym urządzeniem! zaraz sobie na allegro poszukam tej maszynki 'Self harm is not a trend. Anorexia is not a phase. Depression is not an act. Homosexuality is not a choice. Sexual assult is not provoked. Suicide is not a result of cowardice' |
|
|
Inus |
Dodany dnia 19/09/2011 21:33
|
[i]i w końcu zasnęły![/i] Nie wierz w cuda, będą Ci płakać po nocy. Moja kotka do 3 miesiąca życia nie mogła zostawać sama na więcej niż 10 min bo budziła nawet sąsiadów Jak im na imię? "Uczyń bym był z kamienia, bym z kamienia był. I pozwól mi, pozwól mi, Spróbować jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz." |
|
|
nienasycona |
Dodany dnia 19/09/2011 21:46
|
wstana kiedy w końcu je zrzucę z siebie, a nie ukrywam że chętnie bym sobie w końcu ta herbatę zrobiła! Kotki to Mielonka i Tygrysek, choć mama woli zamiast Mielonki Malinkę... poczatkowo miało być też Kiełbaska i Młotek! 'Self harm is not a trend. Anorexia is not a phase. Depression is not an act. Homosexuality is not a choice. Sexual assult is not provoked. Suicide is not a result of cowardice' |
|
|
Inus |
Dodany dnia 19/09/2011 21:52
|
Biedne zwierzęta. Zawiadomie ekologów! A kotami nie rzucaj tylko delikatnie połóż obok siebie i idz, bo szybko nie wstaną "Uczyń bym był z kamienia, bym z kamienia był. I pozwól mi, pozwól mi, Spróbować jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz." |
|
Przeskocz do forum: |