Zobacz temat
Mam Efkę :: Sprawy organizacyjne :: Przedstaw się
Gumisia
|
|
Gumisia |
Dodany dnia 17/12/2012 22:42
|
Rozgrzewający się Postów: 2 Data rejestracji: 17.12.12 |
Witam. Pojęcia nie mam co napisać. Mam 25 lat (prawie) . Z niechwalonego dziecka wyrosła kobieta usilnie dążąca do bycia perfekcyjną i "zasłużenia na...". Nie mam zdiagnozowanej żadnej choroby psychicznej. Chce schudnąć. Chce być lepsza. Mój blog o mnie i moich problemach, Bardzo szczerze, więc momentami chaotycznie. Nie pisze go dla innych, ale czytając go można mnie lepiej poznać. Ną prawdziwą mnie. Nie tą sztucznie uśmiechniętą. [color=#ff0000][ciach][/color] [hide]http://discipline.blog.pl/ (tylko dla osób pełnoletnich)[/hide] [color=#ff0000]Link zawiarał odnośnik do bloga, który propaguje zachowania szkodliwe dla zdrowia - sigma[/color] Edytowane przez sigma dnia 17/12/2012 23:58 |
|
|
blackrose1982 |
Dodany dnia 17/12/2012 22:43
|
Brązowy Forumowicz Postów: 855 Data rejestracji: 15.08.12 |
Witaj.
[color=#006600][b]"Chcę mocno wierzyć W to że jeszcze z głębi siebie mogę coś dać" [/b][/color][color=#006600][/color] L. Kopeć |
|
|
sensitivechild |
Dodany dnia 17/12/2012 22:47
|
Platynowy forumowicz Postów: 2771 Data rejestracji: 04.12.10 |
Gumisia, trochę niepokojące jest to, co piszesz na blogu - tu nie jest forum o chudnięciu/sposobach odchudzania/innych chorobowych akcji. Jakie masz oczekiwania? [color=#ff00cc]''Two and a half years ago, hell came to pay me a surprise visit" Andrew Solomon[/color] [b][color=#ff9900] "-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, |
|
|
Gumisia |
Dodany dnia 17/12/2012 23:00
|
Rozgrzewający się Postów: 2 Data rejestracji: 17.12.12 |
[quote][b]sensitivechild napisał/a:[/b] Gumisia, trochę niepokojące jest to, co piszesz na blogu - tu nie jest forum o chudnięciu/sposobach odchudzania/innych chorobowych akcji. Jakie masz oczekiwania?[/quote] Chce znormalnieć. Z jednej strony perfekcja to mój cel. Z drugiej chce jej nie chcieć. |
|
|
sensitivechild |
Dodany dnia 17/12/2012 23:03
|
Platynowy forumowicz Postów: 2771 Data rejestracji: 04.12.10 |
To na początek polecam zapoznanie się z regulaminem, ta wiedza może się przydać Jeśli sobie nie radzisz, to ... myślałaś o skorzystaniu z pomocy specjalisty? Czasem trzeba dotrzeć do tego "niechwalonego dziecka"... Witaj na forum! [color=#ff00cc]''Two and a half years ago, hell came to pay me a surprise visit" Andrew Solomon[/color] [b][color=#ff9900] "-Puchatku? -Tak Prosiaczku? -Nic- powiedział Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić, |
|
|
sigma |
Dodany dnia 18/12/2012 00:04
|
Grupa Trzymająca Władzę Postów: 12627 Data rejestracji: 12.02.11 |
[color=#ff0000]Podany w pierwszym poście link do bloga naruszał regulamin forum, a dokładnie §I punkt 3: 3. Nie wolno nakłaniać do zachowań szkodliwych dla zdrowia i ich promowania w jakiejkolwiek postaci, również graficznej. Jako zachowania zabronione na forum wymienia się między innymi rozmowy o: - wadze (w tym podawanie swojej wagi, BMI, wymiarów etc.), - sposobach na odchudzanie (...) Proszę się zapoznać z regulaminem forum![/color] karą za niewiarę będzie lęk który już nie zechce opuścić mnie |
|
Przeskocz do forum: |